Τρίτη 09 Αυγούστου 2022 -

Επιχειρηματίας... Θεούλης! Έστειλε 3.500 υπαλλήλους του διακοπές στην ΚωνσταντινούποληΈνας Ινδός επιχειρηματίας, που περιλαμβάνεται στη λίστα των δισεκατομμυριούχων του περιοδικού Forbes, θα επισκεφθεί την Κωνσταντινούπολη με 3.500 εργαζόμενούς του αυτό το μήνα με προϋπολογισμό άνω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το «δώρο» του δισεκατομμυριούχου, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, οργανώθηκε από την Ένωση Τουριστικών Πρακτορείων Τουρκίας (Tursab), το ταξιδιωτικό γραφείο Travel Shop Turkey, αλλά και αξιωματούχους του υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού της χώρας.

Ενώ οι περισσότεροι υπάλληλοι της πολυεθνικής εταιρείας θα πάνε στην Κωνσταντινούπολη από την Ινδία, περίπου 350 στελέχη θα μεταφερθούν από 20 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Οι δωρεάν διακοπές διάρκειας μίας εβδομάδας του δισεκατομμυριούχου προς τους υπαλλήλους του θα περιλαμβάνουν επίσης επισκέψεις σε τουριστικά σημεία της πόλης, όπως το Τοπ Καπί και την αγία Σοφία, καθώς και ιδιωτικά ταξίδια με γιοτ στο Βόσπορο.

Εκτός από τον προϋπολογισμό των 10 εκατομμυρίων δολαρίων, ο δισεκατομμυριούχος, του οποίου η καθαρή αξία υπερβαίνει τα 12 δισεκατομμύρια δολάρια, θα διαθέσει επίσης ένα εκατομμύριο δολάρια ως «μπόνους» για τους υπαλλήλους του για να περάσουν τις διακοπές τους στην Κωνσταντινούπολη.

Πάνω από 10 ξενοδοχεία στην πόλη, συμπεριλαμβανομένων των 10 πιο ακριβών της πόλης, έχουν κλειστεί από τον δισεκατομμυριούχο για τους υπαλλήλους του.