Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

«Άρωμα» εγκλήματος στην υπόθεση της Αμερικανίδας βιολόγου



Στο σημείο βρίσκονται από νωρίς ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας, Πυροσβεστική αλλά και η 3η ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο για να συνδράμει στην ανάσυρση του πτώματος, καθώς απ’ ότι φαίνεται το σημείο είναι εξαιρετικά δυσπρόσιτο.

Το μέρος στο οποίο εντοπίστηκε η άτυχη γυναίκα γεννά πολλά ερωτήματα καθώς είναι αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Κολυμπάρι και για να φτάσει στο σημείο που βρέθηκε, από εκεί που ήταν φυσιολογικό να κινηθεί, θα χρειαζόταν οπωσδήποτε αυτοκίνητο.

Ερωτήματα γεννά επίσης και η στάση στην οποία βρέθηκε η γυναίκα, καθώς ήταν πεσμένη μπρούμυτα. Αυτό κάνει την Αστυνομία να ερευνά όλα τα ενδεχόμενα.

Εξάλλου, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι αναμένεται το απόγευμα από την Αθήνα ειδικό κλιμάκιο από το Εγκληματολογικό, κάτι που επίσης δεν είναι σύνηθες σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Στο σημείο βρίσκονται και οι συγγενείς της Αμερικανίδας η οποία υπενθυμίζεται ότι εξαφανίστηκε την Τρίτη 2 Ιουλίου από την περιοχή του Κολυμβαρίου. Συμμετείχε σε διεθνές συνέδριο βιολογίας στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης.

Η σορός θα μεταφερθεί αύριο στο Ρέθυμνο για νεκροψία – νεκροτομή.

 

Πηγή: zarpanews