Δευτέρα 12 Απριλίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

8 °C

Σήμερα, 12. Απριλίου 2021

Αμερικανός γερουσιαστής έχει εμφανιστεί σε πέντε ταινίες «Batman»Αμερικανός γερουσιαστής, τρίτος στη σειρά για την προεδρική διαδοχή, εμφανίστηκε σε πέντε ταινίες «Batman».

Σύμφωνα με άρθρο του CTV News, ο γερουσιαστής του Δημοκρατικού Κόμματος από το Βερμόντ Πάτρικ Λίχι, είναι φανατικός θαυμαστής του Batman και εμφανίστηκε σε πέντε ταινίες με τον υπερήρωα - συμπεριλαμβανομένου του φιλμ «The Dark Knight» με τον αείμνηστο Χιθ Λέτζερ.


 
 

Το 1995, ο Πάτρικ Λίχι έκανε ένα σύντομο πέρασμα από την ταινία «Batman Forever» και την ίδια χρονιά δάνεισε τη φωνή του σε χαρακτήρα του τοπικού κυβερνήτη, στο «Batman: The Animated Series».


 
 

Ο γερουσιαστής έχει, επίσης, εμφανιστεί στις ταινίες «Batman & Robin», «Batman v. Superman: Dawn of Justice» και «The Dark Knight».

Στην ταινία «The Dark Knight», ο Πάτρικ Λίχι σε μία σκηνή είναι με τον Χιθ Λέτζερ (Τζόκερ) και του λέει ότι «δεν εκφοβίζεται από κακοποιούς». Ο Χιθ Λέτζερ τον αρπάζει και του επιτίθεται με μαχαίρι.


 
 

Αναφερόμενος στη σκηνή, ο  Λίχι δήλωσε στο RollCall: «Με τρόμαξε πραγματικά, όταν ήρθε προς το μέρος μου με το μαχαίρι. Δεν χρειάστηκε να υποκριθώ».


 
 

Το CTV αναφέρει ότι οι αμοιβές από όλες τις εμφανίσεις του δωρίστηκαν στη βιβλιοθήκη Kellogg-Hubbard και ότι το χρηματικό ποσό βοήθησε στη δημιουργία παιδικού τμήματος. Στη συγκεκριμένη βιβλιοθήκη, ο γερουσιαστής άρχισε να διαβάζει τα κόμικς του Batman όταν ήταν παιδί.