Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2020 -
Ξάστερος ουρανός

9 °C

Σήμερα, 28. Ιανουαρίου 2020

Αλβανία: Ακροδεξιοί καλούν για φασαρίες στα σύνορα εν όψει 28ης Οκτωβρίου..Στην Αλβανία εκτός από κάνναβη ανθεί και ο επαρχιώτικος εθνικισμός του ποντικιού που βρυχάται. 

Σε λίγες ημέρες συμπληρώνεται ένα έτος από την εκτέλεση του Κωνσταντίνου Κατσίφα από την αλβανική Αστυνομία ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Αλβανοί εθνικιστές καλούν μέσω των κοινωνικών δικτύων σε κινητοποιήσεις στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

«Οι Έλληνες εξτρεμιστές επισκέπτονται την Αλβανία στις 26 Οκτωβρίου για να τιμήσουν την επέτειο του Έλληνα εξτρεμιστή Κατσίφα.

»Σας προσκαλούμε και σας ενημερώνουμε όποιος θέλει να διαμαρτυρηθεί αυτήν την ημέρα για να μπλοκάρουμε τα σύνορα στην Κακαβιά και θέλουν να έρθουν μαζί μας στις 26 Οκτωβρίου.

»Θα διαμαρτυρηθούμε και προσκαλούμε κάθε πατριώτη.

»Να εμποδίσουμε τους Έλληνες εξτρεμιστές να εισέλθουν στην Αλβανία», γράφουν στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οι Έλληνες ετοιμάζονται για τις 26 του μήνα, η Κακαβιά θα γεμίσει με Έλληνες εξτρεμιστές», γράφει ένα άλλο σύνθημα.

Η Αλβανία είναι μια χώρα με πολλά προβλήματα για την Ευρώπη.

Ο λαός της, φτωχός και εξαθλιωμένος, είτε την εγκαταλείπει τρέχοντας, να δουλέψει στο εξωτερικό μετανάστης, είτε καταλήγει στο έγκλημα.

Εξαιτίας αυτής της Αλβανίας δεν προχωρά η διεύρυνση της ΕΕ στα Δυτ. Βαλκάνια.

Πράκτορες της Τουρκίας στρέφουν τον αλβανικό λαό ενάντια στους Έλληνες και το πολιτικό σύστημα το επιτρέπει, διότι βολεύεται οι Αλβανοί να ασχολούνται με φανταστικούς εξωτερικούς εχθρούς και όχι με τους πραγματικούς, δηλαδή τους πολιτικούς τους που ευθύνονται για τη φτώχεια τους.