Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

12χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της λόγω... μπούλινγκ - Την βρήκε κρεμασμένη ο πατέρας της - Δείτε ΦΩΤΟ



Το 12χρονο κοριτσάκι βρέθηκε κρεμασμένο στο δωμάτιό του από τον ίδιο του τον πατέρα τα ξημερώματα του Απριλίου του 2017 στο Γουόρινγκτον της Βρετανίας. Λίγο πριν δώσει τέλος στην ζωή της είχε ανεβάσει στα social media μια φωτογραφία με το πόδι της στο οποίο είχε γράψει RIP.

Η Τζέσικα θεωρείται βέβαιο ότι είχε πέσει θύμα παρενόχλησης και ξυλοδαρμού από συμμαθητές της. Στην δίκη αποκαλύφθηκε ότι βρέθηκαν στο δωμάτιό της σκίτσα και σημειώματα τα οποία περιείχαν και το όνομα του παιδιού που την βασάνιζε.

Βρέθηκαν επίσης στο iPad της άσχημα μηνύματα που της έστελναν άλλοι φίλοι της λίγες ημέρες πριν τον θάνατό της. Ένα χρόνο πριν δώσει τέλος στην ζωή της, η Τζέσικα είχε γυρίσει από το σχολείο με εκδορές στο σώμα της και μαυρισμένο μάτι.

Το βράδυ λίγο πριν τον θάνατό της φίλοι της είχαν τηλεφωνήσει στην αστυνομία λέγοντας ότι ανησυχούν για εκείνη. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι και φώναζαν από κάτω στον πατέρα της για να κινητοποιηθεί. Εκείνος ξύπνησε έντρομος και έτρεξε στο δωμάτιο του παιδιού του. Τότε άκουσαν μια κραυγή που δεν θα ξεχάσουν. Βρήκε το παιδί του απαγχονισμένο και παρότι το μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.