Ποιους κινδύνους εγκυμονεί η κατανάλωση πολλών τηγανητών φαγητών
22
Ιανουαρίου
2021
- 17:17
Τελευταία τροποποίηση στις 22 Ιανουαρίου, 2021 - 17:18
Οι άνθρωποι που τρώνε πολλά τηγανητά φαγητά (πατάτες, ψάρια, σνακ κ.α.), αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο για σοβαρό καρδιαγγειακό επεισόδιο, όπως έμφραγμα ή εγκεφαλικό, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα. Όσο μεγαλύτερη είναι η κατανάλωση, τόσο αυξάνει και ο κίνδυνος.