Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Καιρός Σαββατοκύριακο



Meteo: Με δύο "πρόσωπα" ο καιρός του Σαββατοκύριακου- Πότε και που θα βρέξει

Αίθριος θα διατηρηθεί ο καιρός στη χώρα μας και σήμερα Παρασκευή 15/04. Ωστόσο σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, σταδιακή αλλαγή του καιρού αναμένεται το Σαββατοκύριακο καθώς ένα βαρομετρικό χαμηλό προερχόμενο από την Βόρεια Αφρική θα πλησιάσει τη χώρα μας από τα νοτιοδυτικά.



Συναγερμός για τον τριήμερο καύσωνα - Δείτε που θα περάσει τους 40 βαθμούς η θερμοκρασία

Καυτό θα είναι το τριήμερο από σήμερα Παρασκευή 09/08 έως και την Κυριακή 11/08 σε όλη την χώρα. Το Σάββατο 10/08 η θερμοκρασία θα φτάσει και κατά τόπους θα ξεπεράσει τους 40 βαθμούς στα κεντρικά, βόρεια και δυτικά ηπειρωτικά.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζεται η εκτίμηση της μέγιστης θερμοκρασίας (σε βαθμούς Κελσίου) σε επιλεγμένες πόλεις της χώρας.



Χαλάει ο καιρός: Ζέστη και συννεφιά σήμερα - Απότομη επιδείνωση από την Κυριακή το βράδυ

Ο καιρός σήμερα Σάββατο 11 Μαΐου 2019 φέρνει ζέστη με συννεφιά, με μικρά διαστήματα ηλιοφάνειας σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, σύμφωνα με προβλέψεις από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, από αργά το βράδυ της Κυριακής κακοκαιρία θα πλήξει πολλές περιοχές της χώρας.  Συγκεκριμένα έπεται ένα τριήμερο βροχών  και ισχυρών καταιγίδων.