Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΓΑΛΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

 

Γαλλία- Κορωνοϊός: 464.769 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

Η Γαλλία κατέγραψε 464.769 νέα κρούσματα κορωνοϊού το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα σημερινά επίσημα στοιχεία. Πρόκειται για τον υψηλότερο αριθμό που έχει καταγραφεί στη χώρα από την έναρξη της πανδημίας.
Παράλληλα, 288 ασθενείς υπέκυψαν σε επιπλοκές της Covid-19, ανεβάζοντας τον συνολικό απολογισμό των θυμάτων σε 100.339.



Γαλλία-Covid-19: Εξετάζεται το ενδεχόμενο χορήγησης τέταρτης δόσης

Οι γαλλικές επιστημονικές αρχές μελετούν το ενδεχόμενο χορήγησης μιας τέταρτης δόσης εμβολίου κατά της Covid-19 σε άτομα τρίτης ηλικίας, ακόμη και αν αυτό το θέμα είναι προς το παρόν «πρόωρο», ανέφερε σήμερα το υπουργείο Υγείας.



Γαλλία-Covid-19: Αναστέλλονται πτήσεις από τη νότια Αφρική λόγω της νέας παραλλαγής

Η Γαλλία αναστέλλει όλες τις πτήσεις από τη νότια περιοχή της Αφρικής για 48 ώρες, δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν, αντιδρώντας στη νέα παραλλαγή του κορωνοϊού που εντοπίστηκε σε ορισμένες αφρικανικές χώρες.



Covid-19: Νέα περιοριστικά μέτρα ανακοινώνει αύριο η Γαλλία

Η γαλλική κυβέρνηση θα ανακοινώσει νέα περιοριστικά μέτρα για την COVID-19 αύριο καθώς ο δείκτης μολύνσεων αυξάνεται σε όλη τη χώρα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γκαμπριέλ Ατάλ.



Γαλλία- Κορωνοϊός: Σε ισχύ από αύριο το μέτρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού

Σε ισχύ τίθεται από αύριο, Τετάρτη, το μέτρο για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά της COVID-19 του υγειονομικού προσωπικού στη Γαλλία, το οποίο αφορά 2,7 εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά αντιμετωπίζει σθεναρή αντίθεση από μια μειοψηφία.