Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τελετή Εγκαινίων Οικήματος στην 112ΠΜ



Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκε, η τελετή εγκαινίων οικήματος δεκατριών (13) διαμερισμάτων για το προσωπικό της 112 Πτέρυγα Μάχης (112ΠΜ) στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας.

Δείτε την ανακοίνωση του ΓΕΑ:

Την Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ) Υποπτέραρχου (Ι) Θεμιστοκλή Μπουρολιά, η τελετή εγκαινίων οικήματος δεκατριών (13) διαμερισμάτων για το προσωπικό της 112 Πτέρυγα Μάχης (112ΠΜ) στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας.

Τα εν λόγω διαμερίσματα προστίθενται στα ήδη περατωθέντα εκατόν ενενήντα (190) που διατέθηκαν για τις ανάγκες του προσωπικού της Πολεμικής Αεροπορίας, κατά το τρέχον έτος, στο πλαίσιο του Έτους Μέριμνας Προσωπικού, τόσο σε Μονάδες της Αττικής, όσο και στους νομούς Λάρισας, Αχαΐας, Καλαμάτας και Ηρακλείου. Επιπλέον αυτών με μέριμνα της 206 Πτέρυγας Αεροπορικών Υποδομών (206ΠΑΥ), έγινε εγκατάσταση προπαρασκευασμένου οικήματος στην 130 Σμηναρχία Μάχης στη Λήμνο, για την εξυπηρέτηση του προσωπικού του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, το οποίο συμμετέχει ως πλήρωμα των ελικοπτέρων AS-332 Super Puma.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την εκδήλωση:

Οι Ένοπλες δυνάμεις δίπλα στα στελέχη.

Αγιασμός των νέων εγκαταστάσεων.

Η ΠΑ εξόπλισε τα νέα κτίρια με σύγχρονο εξοπλισμό.

Εικόνες από το εσωτερικό των κτιρίων.

Εξωτερική όψη των νέων εγκαταστάσεων.

Αγιασμός των νέων εγκαταστάσεων.

Η ΠΑ δημιούργησε εγκαταστάσεις με ποιοτικό εξοπλισμό.

Εσωτερική άποψη του χώρου

Σύγχρονες εγκαταστάσεις για την παραμονή των στελεχών των Ενόπλων δυνάμεων.