Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Πιθανό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος «αν του ζητηθεί» ο Φραγκούλης Φράγκος (βίντεο)



O στρατηγός εν αποστρατεία, Φραγκούλης Φράγκος, επίτιμος Α/ ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος ήταν βασικός ομιλητής του χθεσινού συλλαλητηρίου στη Θεσσαλονίκη άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ηγηθεί κόμματος «αν του ζητηθεί»

«Αν μου ζητήσουν να ηγηθώ θα το κάνω γιατί δεν είμαι ρίψασπις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στρατηγός Φράγκος απαντώντας στη σχετική ερώτηση για να διευκρινίσει λίγο μετά ότι αν (το κόμμα και αυτοί που του το ζητήσουν) δεν είναι απόλυτα των δημοκρατικών αντιλήψεων δεν υπάρχει περίπτωση να δεχτεί. 

Ο κύριος Φράγκος σημείωσε πάντως ότι εδώ και έξι χρόνια που έχει αποστρατευτεί έχει γραφτεί πολλές φορές ότι θα φτιάξει κόμμα. 

Για το χθεσινό συλλαλητήριο είπε ότι είχε περίπου 800.000 κόσμο επικαλούμενος την ιταλική τηλεόραση ΡΑΙ και ο ίδιος μίλησε όχι ως πολικός αλλά σαν ενεργός πολίτης.

Διευκρίνισε ότι ο ίδιος δεν συμμετέχει στη διοργάνωση συλλαλητηρίου στις 4 Φεβρουαρίου στην Αθήνα στο οποίο όμως, αν γίνει, θα παραστεί αλλά δεν θα είναι ομιλητής.

Επανέλαβε και την φράση «θα βρεθούν μπροστά μας» όσοι δώσουν το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια αλλά αυτό είπε «δεν το λέει σαν απειλή». 

Σύμφωνα με τον κύριο Φράγκο ο Ελληνικός λαός όταν νιώθει ότι απειλείται αντεπιτίθεται. Αν δώσουμε το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια θα είναι ολέθριο στο μέλλον- πρόσθεσε- ο κύριος Φράγκος και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τον κ Νίμιτς ο οποίος όπως είπε έχει πλουτίσει με την ιδιότητα του μεσολαβητή.