Παρασκευή 05 Ιουνίου 2020 -
Μέτριο

19 °C

Σήμερα, 5. Ιουνίου 2020

Έβρος: Στο φυλάκιο των Κήπων θα διανυκτερεύσει ο Πάνος ΚαμμένοςΠαρουσία του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου και του αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Βασίλη Τελλίδη, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το μεσημέρι τα εγκαίνια στρατιωτικών κατοικιών στο Διδυμότειχο.

Στη συνέχεια, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στον Έβρο, επισκέφθηκε το φυλάκιο 126 της 50Μ/Κ Ταξιαρχίας, όπου τον υποδέχθηκε ο διοικητής, ταξίαρχος Άγγελος Ιλαρίδης.

Στον κ. Καμμένο έγινε τοπογραφική ενημέρωση της περιοχής και ακολούθησε γεύμα με τους στρατεύσιμους του φυλακίου.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο κ. Καμμένος δήλωσε: «Με τον αρχηγό του ΓΕΣ είμαστε εδώ για να ευχηθούμε στους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς. τους στρατεύσιμους και τις γυναίκες των Ενόπλων Δυνάμεων, καλές γιορτές. Να τους ευχαριστήσουμε για την πράγματι εξαιρετική δουλειά που κάνουν, για το υψηλό ηθικό, για τον επαγγελματισμό τους. Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα και τους κατοίκους του Έβρου, γιατί έχουν αγκαλιάσει τις Ένοπλες Δυνάμεις».

»Η αγάπη που δείχνουν προς τις Ένοπλες Δυνάμεις, και η φροντίδα, ιδιαίτερα προς τους στρατεύσιμους, είναι πολύ συγκινητική. Και αυτό είναι και η δύναμη ενός έθνους. Είναι η αγάπη που υπάρχει μεταξύ της κοινωνίας και των Ενόπλων Δυνάμεων. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Εβρίτες και τις Εβρίτισσες και εύχομαι σε όλο το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων καλά Χριστούγεννα, και καινούργια χρονιά, που θα είναι πολύ πιο καλή για όλους μας, για την πατρίδα μας».

Μετά το Σουφλί, ο υπουργός μετέβη στο φυλάκιο των Κήπων, στα ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου και θα διανυκτερεύσει.

Αύριο το πρωί θα παραδώσει ξίφη σε στελέχη του στρατού, στο στρατόπεδο Κανδηλάπτη στην Αλεξανδρούπολη.