Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Το έγγραφο για την επιστροφή αποστράτων του 2010 και μετά στην υπηρεσία! Τι προβλέπει



Το τηλεοπτικό “προσκλητήριο” Καμμένου σ΄ όσους στρατιωτικούς αποφάσισαν να αποχωρήσουν από το 2010 και μετά ,με το οποίο τους καλούσε να επιστρέψουν στην υπηρεσία,έχει προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον. 

Τα τηλέφωνα των Γενικών Επιτελείων “σπάνε” από την ημέρα που έκανε τη δήλωσε ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος και άπαντες οι ενδιαφερόμενοι ζητούν να μάθουν πως μπορούν να επιστρέψουν.

Έχουμε το έγγραφο που δίνει την απάντηση.

Όπως θα διαπιστώσετε υπάρχουν προϋποθέσεις.

Διαβάστε τι γράφει:

Το ερώτημα όμως είναι ποιος θα κρίνει αν ένας απόστρατος έχει τις προϋποθέσεις που αναγράφονται; Τα Γενικά Επιτελεία, λένε οι πληροφορίες. Και ποιος θα διασφαλίσει ότι δεν θα κατορθώσουν να επανέλθουν και απόστρατοι που δεν έχουν τα σοβαρά προβλήματα που αναφέρονται; Και σ΄ αυτή τη περίπτωση ποιος θα δώσει απαντήσεις στους εν ενεργεία στρατιωτικούς που επέλεξαν να παραμείνουν στην υπηρεσία, ρισκάροντας ακόμη και το εφάπαξ τους;

Γιατί όσοι θα επανέλθουν τώρα στην ενέργεια,το εφάπαξ τους το έχουν εισπράξει. Επιπλέον επειδή δεν θα τους γίνονται κρατήσεις συνταξιοδοτικές θα υπάρξουν περιπτώσεις που θα λαμβανουν μισθό μεγαλύτερο από εν ενεργεία στρατιωτικούς που και τις περικοπές “έφαγαν” και εφάπαξ δεν ξέρουν αν και πόσο θα πάρουν. 

Πηγή κειμένου: 

onalert