Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

ΑΓΕΝ: Το Πολεμικό Ναυτικό στις επάλξεις φυλάει "Θερμοπύλες"



Το Πολεμικό Ναυτικό είναι προσηλωμένο στο καθήκαν, ιδιαίτερα  αυτές τις ημέρες που γιορτάζει η Ορθοδοξία, διαμηνύει ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης, στο μήνυμά του προς τα πληρώματα των πλοίων του Στόλου μας. 

Μαζί με τις ευχές του, ο ΑΓΕΝ, τονίζει ότι τα πληρώματα του Πολεμικού Ναυτικού που βρίσκονται στα πλοία εκτελούν το καθήκον τους και παραμένουν στις επάλξεις για την διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Συγκεκριμένα, το μήνυμά του αναφέρει:

 Με την έλευση της χαρμόσυνης Αναστάσεως του Κυρίου, εύχομαι σε σας, τα πληρώματα των πλοίων σε αποστολή, που αυτές τις Άγιες Ημέρες ευρίσκεσθε μακριά από τους οικείους σας, για την εκτέλεση του καθήκοντος, υγεία, ευτυχία και το Άγιο Φως της Αναστάσεως να φέρει κάθε ευλογία σε σας και τις οικογένειές σας. 

Παράλληλα, δράττομαι της ευκαιρίας να τονίσω ότι με την ακλόνητη πίστη σας στις αξίες και παραδόσεις του Πολεμικού Ναυτικού και με την απαράμιλλη προσήλωση σας στην εκτέλεση του καθήκοντος, αποδεικνύετε καθημερινά, ακόμη και αυτές τις ημέρες που γιορτάζει η Ορθοδοξία, πως το Πολεμικό Ναυτικό παραμένει στις επάλξεις για την διαφύλαξη της εδαφικής ακεραιότητας της πατρίδας μας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων.

Χριστός Ανέστη,
και ο Άγιος Νικόλαος στην πλώρη σας

Αντιναύαρχος Γεώργιος Γιακουμάκης Π.Ν
Αρχηγός ΓΕΝ

Πηγή κειμένου: 

on alert