Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ερωτικό έγκλημα



Συγκλονίζει η μαρτυρία για τη δολοφονία του καρδιολόγου

«Παγωμένη» και ταυτόχρονα οργισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Σητείας στην Κρήτη μετά την άγρια δολοφονία του καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη το πρωί του Σαββάτου, στον οικισμό Πιλαλήματα.

Συγγενείς και φίλοι είπαν σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον αγαπητό γιατρό, το απόγευμα της Κυριακής.



Θρήνος στην κηδεία του δολοφονημένου καρδιολόγου (Φώτο)

Οργή και πόνος στην κηδεία του Χριστόδουλου Καλαντζάκη που δολοφονήθηκε χθες το πρωί, ανήμερα των γενεθλίων του, από τον εραστή της γυναίκας του.



Τι είπε η χήρα του καρδιολόγου για την ενέδρα θανάτου στον σύζυγό της

Συγκλονισμένη παρακολουθεί η Ελλάδα τις εξελίξεις στη δολοφονία του 62χρονου καρδιολόγου, Χριστόδουλου Καλαντζάκη, το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Πιλαλήματα Σητείας με δράστη τον 37χρονο αλλοδαπό που ομολόγησε τη πράξη του και ο οποίος φέρεται να είχε συνάψει ερωτική σχέση με την 38χρονη,επίσης αλλοδαπή, σύζυγο του θύματος, η οποία συνελήφθη και κατηγορείται ως άμεση συνεργός της ανθ



Και η γιαγιά της 26χρονης φόνισσας του Κορωπίου είχε διαπράξει ερωτικό έγκλημα το 1963

Η υπόθεση παίρνει μυθιστορηματικές διαστάσεις μετά την κατάθεση του δράστη της διπλής επίθεσης ότι η 26χρονη σύντροφός του, είναι εγγονή μιας διάσημης φόνισσας της δεκαετίας του ’60...



Το ερωτικό έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα των 60s: «Τη σκότωσα γιατί την αγαπούσα» (φωτό)

Το βράδυ της 6ης  Οκτωβρίου του 1966, η 19χρονη Ειρήνη Ζερβού στραγγαλίστηκε από τον σύντροφό της. Το ημίγυμνο πτώμα βρήκε η μητέρα του δράστη το επόμενο πρωί. Πάνω του βρίσκονταν φωτογραφίες και κοσμήματα. «Τη σκότωσα γιατί την αγαπούσα», ήταν το σημείωμα που είχε αφήσει δίπλα στο ημίγυμνο κορμί της Ζερβού.



Το ερωτικό έγκλημα στο Κολωνάκι με θύμα την Ιουλία Συρεγγέλα, κόρη του γνωστού βιομήχανου της ΕΛΒΥΝ

Ήταν λίγο μετά τις 11 το βράδυ, της 9ης Δεκεμβρίου του 1963, όταν ο Αναστάσιος Καπατατζής, οδηγώντας το ταξί του έξω από κεντρικό κινηματογράφο, είδε ένα ζευγάρι να του κάνει νόημα να σταματήσει.