Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ζαχαριάς: Ανείπωτη θλίψη για τον γιο του που «έσβησε» στην άσφαλτο...



Ο χρόνος σταμάτησε το απόγευμα της Τρίτης, 23.07.2019, για την οικογένεια Ζαχαριά… Ο γιος του επιχειρηματία που έχει συνδέσει το όνομά του εδώ και πολλά χρόνια με την αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών, Αλέξανδρος Ζαχαριάς, βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο.

Τι κι αν είχε «ξεγελάσει» τον θάνατο μόλις πέντε χρόνια πριν; Η μοίρα επεφύλασσε ένα τραγικό παιχνίδι για τον ίδιο και την οικογένειά του που μένει πίσω.

 
Νεκρός ο Ζαχαριάς

Ήταν περίπου 19:00 το απόγευμα της Τρίτης, 23.07.2019, όταν το νήμα της ζωής του 23χρονου κοβόταν. Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου του, όταν αυτό προσέκρουσε σε κολώνα της ΔΕΗ…

Η τραγωδία γράφτηκε στην οδό Τραπεζούντος, στον Άγιο Στέφανο. Υπό συνθήκες που μέχρι αυτή την ώρα δεν έχουν διευκρινιστεί, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας και «καρφώθηκε» με μεγάλη ταχύτητα στην κολώνα φωτισμού.

Ο 23χρονος διακομίστηκε αμέσως στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η είδηση πως επρόκειτο για τον 23χρονο γιο του ιδιοκτήτη της πασίγνωστης αλυσίδας καταστημάτων με παιχνίδια, Ζαχαριάς, είχε «σκάσει» σαν βόμβα και ξυπνούσε μνήμες…

τροχαίο Ζαχαριάς

 

Ζαχαριάς – Ξύπνησαν μνήμες…

Η ανείπωτη τραγωδία που γράφτηκε στον Άγιο Στέφανο ξύπνησε μνήμες από το φρικτό τροχαίο της 26ης Φεβρουαρίου του 2017, στο οποίο είχε σκοτωθεί ο 24χρονος Γιώργος Βακάκης, γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo.

Μαζί του είχαν χάσει τη ζωή τους ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, που βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού της μοιραίας Porsche, καθώς και η τότε σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου, Αποστολία, μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο τους, Παύλο.

Το μοιραίο τροχαίο είχε συμβεί στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, όταν η Porsche εξετράπη της πορείας της στον δρόμο ταχείας κυκλοφορίας, έφυγε με το πλάι στον παράδρομο και έπεσε σαν πύραυλος πάνω στο σταθμευμένο όχημα. Μέσα στο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, που βρισκόταν έξω από τουαλέτες στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, βρισκόταν η 33χρονη Αποστολία, με τον μικρό γιο της, ηλικίας μόλις τριών ετών, που έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

 

 

 

Όταν ο Ζαχαριάς και ο γιος του ξεγέλασαν τον θάνατο

Στο τροχαίο που σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2014, στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Αγίων Σαράντα στην Εκάλη, ο κ. Ζαχαριάς επέβαινε με τον γιο του στην κόκκινη Ferrari του.

Ο επιχειρηματίας, γνωστός για την αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών, οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο ενεπλάκησαν και δύο ακόμη δύο Ι.Χ.

Το όχημά του τότε, είχε καταλήξει στα προστατευτικά κιγκλιδώματα του πεζοδρομίου, αφού πρώτα είχε περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας ώστε να αποφύγει τα δύο διερχόμενα Ι.Χ.

Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς κόκκινου αυτοκινήτου, κ. Ζαχαριάς, ο οποίος επέστρεφε σπίτι του μαζί με τον 17χρονο γιο του, υπέστη μικροτραυματισμό στο πρόσωπο και επισκέφτηκε ιδιωτική κλινική της Αθήνας. Στο σημείο είχαν σπεύσει τότε περιπολικά, οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Τότε, όλα είχαν πάει καλά και τόσο ο κ. Ζαχαριάς, όσο και ο γιος του, είχαν αποφύγει τα χειρότερα.

Δυστυχώς, πέντε χρόνια μετά ο 23χρονος γιος του επιχειρηματία βρήκε τραγικό θάνατο στην άσφαλτο και την προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Κηφισιάς…