Τρίτη 23 Ιουλίου 2019 -
Ξάστερος ουρανός

33 °C

Σήμερα, 23. Ιουλίου 2019

Υπουργοί ακυρώνουν την παρουσία τους στις παρελάσεις υπό το φόβο αποδοκιμασιώνΟι τελευταίες αποδοκιμασίες κατά κυβερνητικών στελεχών με φόντο το Μακεδονικό φαίνεται πως έχουν θορυβήσει υπουργούς και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι φοβούνται ότι θα μπουν για μία ακόμη φορά στο στόχαστρο από πολίτες που είναι οργισμένοι με τη Συμφωνία των Πρεσπών.

 

Στο πλαίσιο αυτό, ορισμένοι υπουργοί φαίνεται πως ακυρώνουν την προγραμματισμένη παρουσία τους στις παρελάσεις. Μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε πρόσφατα σε Βέροια και Κιλκίς, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς επικαλέστηκε… προσωπικούς λόγους και ακύρωσε την επίσκεψή του στη Λάρισα.

Η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα, όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο βουλευτής Αρκαδίας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλο, ακύρωσε με τη σειρά της την παρουσία της στη σημερινή παρέλαση στην Τρίπολη.

Μένει να δούμε αν υπό το φόβο επεισοδίων και αποδοκιμασιών θα υπάρξουν και άλλες ακυρώσεις, είτε από υπουργούς είτε από στελέχη και υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ στις αυτοδιοικητικές εκλογές.