Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βρήκε νεκρό τον ανιψιό της όταν του πήγε φαγητό στο σπίτι



Του πήγε η θεία του φαγητό και τον βρήκε νεκρό στον καναπέ. Το τραγικό συμβάν έγινε λίγο πριν τις 02:00 του Σαββάτου στο Παγκράτι Λαμίας, όπου διέμενε μόνος του ο 36χρονος Λαμιώτης.

 

Σύμφωνα το ρεπορτάζ η θεία του, η οποία έμεινε πολύ κοντά, πήγε στο σπίτι το μεσημέρι για να του πάει φαγητό και έπαθε σοκ, βλέποντας τον 36χρονο πεσμένο στον καναπέ χωρίς τις αισθήσεις του.

Αμέσως κάλεσε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά για τον άτυχο 36χρονο, αφού όπως όλα δείχνουν το μοιραίο είχε επέλθει από χθες βράδυ.

 

Επειδή υπήρχαν και δυο κηλίδες αίματος στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία η οποία μετά την έρευνα που έκανε απέκλεισε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ανακοπή καρδιάς, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση είναι αυτή που θα δείξει από τι «έφυγε» ξαφνικά τόσο νέος ο συμπολίτης μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες 36χρονος. εργαζόταν τα καλοκαίρια σε διάφορα νησιά ως εποχικός μάγειρας, όμως το χειμώνα έκανε και άλλες δουλειές. Μάλιστα την περασμένη Δευτέρα είχε ξεκινήσει δουλειά ως ντελιβεράς σε κατάστημα εστίασης στη Λαμία. Όμως η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Η κηδεία του πιθανότατα θα γίνει τη Δευτέρα, αφού πρώτα γίνει η νεκροψία νεκροτομή που παραγγέλθηκε από την αστυνομία, όπως ο νόμος ορίζει σε αυτές τις περιπτώσεις.