Κυριακή 02 Απριλίου 2023 -

Βόλος: Κλέφτης για γέλια και για κλάματα: "θόλωσα και αυτά τα χάπια προκαλούν κλεπτομανία."Την Παρασκευή οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο μετά από τη σύλληψη του στην πόλη του Βόλου ένας 25χρονος κατηγορούμενος για δυο κλοπές κινητών και μιας κάρτας με την οποία έκανε αγορές  και το ακροατήριο δεν πίστευε στα αυτιά του με όσα είπε. Πρώτα κατέθεσαν οι δύο υπάλληλοι καταστημάτων από τις οποίες έκλεψε τα κινητά και την κάρτα.

Στη συνέχεια ο ίδιος δήλωσε πως  πως την ώρα των κλοπών δεν ήταν ο εαυτός του γιατί δύο φίλοι του, ένας από την Αλβανία και ένας από το Πακιστάν, τού έδωσαν –χωρίς ο ίδιος να το θέλει –πέντε υπνοστεντόν και θόλωσε.

Πάντως από τα δύο θύματα που τον αναγνώρισαν από τις κάμερες, ζήτησε συγγνώμη και από το δικαστήριο μια δεύτερη ευκαιρία για να συνεχίσει να ασχολείται με την οικογένειά του, το ενός έτους παιδί του και την καριέρα του ως βοηθός σεφ. Δήλωσε επίσης πως θα κάνει αποτοξίνωση , ενώ παράλληλα ανέφερε πως είναι περιστασιακός χρήστης ουσιών. Καταδικάστηκε σε 6 μήνες με αναστολή και έφυγε από το δικαστήριο με δάκρυα στα μάτια.