Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βόλος: Η Περιπέτεια υγείας 47χρονου ασθενή με κορωνοϊό, ξαναμπήκε στο νοσοκομείο έξι μήνες μετά..



Ο κορωνοϊός μπήκε στη ζωή του, πριν από 6 μήνες και κατάφερε να το ξεπεράσει. Τότε πίστευε πως είχε σταθεί τυχερός. Σήμερα βρίσκεται και πάλι στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να έχουν πέσει πάνω του…

Πέρασε ελαφρά τον κοροναϊό. Εκανε πυρετό μόλις τρεις μέρες και παρέμεινε στο σπίτι στο διάστημα της καραντίνας για λόγους πρόληψης, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τα προβλήματα για 47χρονο Βολιώτη άρχισαν έναν με ενάμιση μήνα αφού ξεπέρασε το πρόβλημα της νόσου. Διαγνώστηκε με περικαρδίτιδα και σήμερα, έξι μήνες μετά τον κοροναϊό, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας μετά από πολυήμερο πυρετό, ενώ είναι «καθαρός» σε όλες του τις εξετάσεις.

Οι γιατροί περιμένουν και τα τελευταία αποτελέσματα για να αποκλείσουν κάθε ενδεχόμενο παρεμβολής άλλου ιού και να αποδώσουν επίσημα την περιπέτεια με την υγεία του στις συνέπειες του Covid-19 κι ας έχει ιαθεί από τη νόσο.

Ποτέ δεν θα φανταζόταν την περιπέτεια, που περνά με την υγεία του ο 47χρονος. Γυμναζόταν πάντοτε πάρα πολύ, ενώ δεν έπαιρνε ούτε ασπιρίνη, καθώς δεν είχε προβλήματα υγείας. Το καλοκαίρι δεν έκανε μπάνιο στη θάλασσα, ενώ για πολύ καιρό δεν μπορούσε να εργαστεί.