Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Βίντεο-ντοκουμέντο από την εκτίναξη της τουρίστριας στο αεροδρόμιο της Σκιάθου



Βίντεο ντοκουμέντο από την εκτίναξη της 61χρονης Αγγλίδας που εκτινάχθηκε από τα αέρια τουρμπίνων αεροσκάφους έδωσε στο φως της δημοσιότητας το Skiathoslife.gr.

Η 61χρονη, όπως φαινεται και στο βίντεο (με το βελάκι), βρίσκεται στον παραλιακό δρόμο δίπλα στη θάλασσα αρκετά μέτρα μακριά από το τοιχίο και το πεζούλι αλλά ακριβώς στην ίδια ευθεία με τις τουρμπίνες του αεροσκάφους.

Δείτε το βίντεο από τον τραυματισμό της 61χρονης:

 

Η ίδια φαίνεται να σηκώνει τα χέρια της και λίγο μετά να εκτινάσσεται στη θάλασσα, όπου και υπέστη τις κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που την οδήγησαν στο νοσοκομείο του Βόλου.

 Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως ακόμα μια γυναίκα μικρότερης ηλικίας πέφτει στο έδαφος χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει ατύχημα στο αεροδρόμιο της Σκιάθου. Πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 19 Ιουνίου, ένας 79χρονος άνδρας που κινούνταν στον δρόμο δίπλα από τον αεροδιάδρομο της Σκιάθου, είδε το αεροπλάνο να κατεβαίνει, αλλά εκτίμησε πως θα προλάβαινε να απομακρυνθεί από το σημείο. Επιτάχυνε το βήμα του, χωρίς επιτυχία ωστόσο. Από το κύμα αερίων του αεροπλάνου, ο περιπατητής εκτινάχθηκε στη θάλασσα σε απόσταση 10 μέτρων από το σημείο που βρισκόταν.