Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τρύφων Αλεξιάδης: Παραμένει στο νοσοκομείο μετά την “κατάρρευση”



Στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο κ. Αλεξιάδης είχε ένα επεισόδιο επιληπτικής κρίσης το μεσημέρι της Τρίτης, 21.01.2020, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναμένεται να υποβληθεί σε μαγνητική και αξονική τομογραφία, την ώρα που πληροφορίες αναφέρουν πως δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες από τον Παύλο Πολάκη και την Όλγα Γεροβασίλη, καθότι και οι δύο γιατροί, με την επέμβασή τους να είναι σωτήρια.

Να σημειωθεί ακόμη πως ο πρώην υπουργός θα διανυκτερεύσει για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο.

Τέλος, ο κ. Αλεξιάδης έκανε και μια ανάρτηση στο Facebook, στην οποία αναφέρει πως είναι καλά και ευχαριστεί για το ενδιαφέρον.

Δείτε την ανάρτηση

 

Στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» θα παραμείνει για νοσηλεία ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τρύφων Αλεξιάδης, μετά το επιληπτικό επεισόδιο στη Βουλή το μεσημέρι της Τρίτης 21 Ιανουαρίου.

Το ιατρικό ανακοινωθέν απο το νοσοκομείο για την κατάστασή του:

"Ο κος Αλεξιάδης Τρύφωνας προήλθε σήμερα 21/01/2020 και ώρα 17:00 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στα Εξωτερικά Νευρολογικά ιατρεία του ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» για επεισόδιο απώλειας συνείδησης.

Έγινε ο απαραίτητος εργαστηριακός έλεγχος και κρίθηκε σκόπιμο να εισαχθεί στη Νευρολογική Κλινική για περαιτέρω έλεγχο".