Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τρύφων Αλεξιάδης: “Γύρισε” η γλώσσα του λόγω επιληπτικής κρίσης!



Συναγερμός "ήχησε" κατά την διάρκεια της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο Τρύφων Αλεξιάδης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του. Πληροφορίες του newsit.gr κάνουν λόγο για επιληπτική κρίση ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο Παύλος Πολάκης τον βοήθησε διότι του είχε γυρίσει η γλώσσα. Συνήλθε αφού μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής και πλέον αναμένεται η μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ διακόπηκε ξαφνικά, καθώς ο βουλευτής του κόμματος, Τρύφων Αλεξιάδης, αντιμετώπισε ένα πρόβλημα υγείας.

Μέχρι στιγμής, τίποτα δεν έχει ξεκαθαριστεί και η κάθε πληροφορία μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη, δεδομένου και του ότι το ζήτημα είναι ευαίσθητο.

Ασφαλείς πληροφορίες του newsit.gr, πάντως, κάνουν λόγο για επεισόδιο επιληπτικής κρίσης, με τον -γιατρό στο επάγγελμα- Παύλο Πολάκη, να σπεύδει να τον βοηθήσει καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές του είχε γυρίσει η γλώσσα.

Στο σημείο επικράτησε “παγωμάρα” και στο πλευρό του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών έσπευσαν και οι Γιάννης Μουζάλας και Σάκης Παπαδόπουλος.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης μεταφέρθηκε αρχικά στο ιατρείο της Βουλής

Εκεί σύμφωνα με πληροφορίες συνήλθε και πλέον θα μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του.