Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Το σπαρακτικό μήνυμα της μάνας για το χαμό της 21χρονης- «Θα σε αγαπώ όσο ζω, εις το επανιδείν..»



Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος», γράφει η μητέρα της 21χρονης Εμμανουέλας που εξέπνευσε μετά από «μάχη» στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Η φοιτήτρια είχε επισκεφτεί τους γονείς της στην Κρήτη και μόλις είχε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε, όταν ο 26χρονος οδηγός την παρέσυρε και την πάτησε δύο φορές στην οδό Εγνατία. Η 21χρονη νοσηλευόταν διασωληνωμένη στη ΜΕΘ και δυστυχώς δεν τα κατάφερε, αφήνοντας την τελευταία της πνοή σήμερα Κυριακή (27/11).

Οι γονείς της Εμμανουέλας αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανά της με τη μητέρα της να δηλώνει πως «ήταν ένα παιδί θαύμα από όταν γεννήθηκε και φεύγοντας ήθελε να κάνει ακόμα ένα θαύμα, να χαρίσει ζωή… Αυτή που της στέρησαν». Η κηδεία της φοιτήτριας θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά. «''Είμαστε όνειρο σκιάς, η μιά σκιά ονείρου ; μέσα στα μαύρα μάθια τζη, η ομορφιά του απείρου... Καλό ταξίδι ψυχούλα μου, στα πέρατα του σύμπαντος...'' Δε σου λέω αντίο αγάπη μου αλλά στο επανιδείν! Σε αγαπώ ως τον ουρανό και πίσω.. και θα σε αγαπώ όσο ζω και αναπνέω», σημειώνει παράλληλα η τραγική μητέρα σε ανάρτηση της στο Facebook.

 

Πάτησε την Εμμανουέλα δύο φορές
Οι μαρτυρίες από τους περαστικούς που βρέθηκαν μπροστά στο φρικτό τροχαίο είναι πολλές με κάποιες μάλιστα να σοκάρουν. Σύμφωνα με το voria.gr, αυτόπτες μάρτυρες είδαν το αυτοκίνητο να χτυπάει πρώτα την κοπέλα, μετά ένα παρκαρισμένο όχημα, και στη συνέχεια να κάνει όπισθεν να πατάει ξανά την κοπέλα και στη συνέχεια να φεύγει από το σημείο. Άνθρωπος που εργαζόταν εκείνη την ώρα σε μαγαζί της περιοχής αναφέρει στην ίδια πηγή ότι την στιγμή του ατυχήματος άκουσε έναν εκκωφαντικό θόρυβο: «Άκουσα έναν πολύ δυνατό θόρυβο. Εκείνη τη στιγμή βλέπω ένα αυτοκίνητο να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα να φεύγει προς δυτικά».