Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τροχαίο στη Γλυφάδα: Ελεύθερος μετά την κατάθεση ο 40χρονος οδηγός της Corvette



Ελεύθερος μετά την κατάθεση του στην αστυνομία ο 40χρονος που τα ξημερώματα της Τετάρτης (19.02.2020) σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή με το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκε.

«Ήμουν σοκαρισμένος και για αυτό έφυγα. Δεν κατάλαβα πως έγινε το τροχαίο».
Αυτά υποστήριξε, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην κατάθεσή του σύμφωνα με πληροφορίες, σε αστυνομικούς του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, στο Ελληνικό, ο ιδιοκτήτης και οδηγός της πολυτελούς "Corvette", ο οποίος τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης παρέσυρε και σκότωσε στην Γλυφάδα 25χρονο μοτοσυκλετιστή.

Ο 40χρονος ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που κατέθετε έως και πριν τα μεσάνυχτα, εμφανίστηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Α' τμήμα Τροχαίας νοτιανατολικής Αττικής στο Ελληνικό, μαζί με τη δικηγόρο του και είπε ότι αυτός οδηγούσε την μαύρη «Corvette» τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα την στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον νεαρό μοτοσυκλετιστή.
Σημειώνεται, ότι για το τροχαίο έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα ο εισαγγελέας. Με δεδομένο ότι ο οδηγός της μαύρης Corvette εμφανίσθηκε μετά την παρέλευση του αυτοφώρου, οδηγεί την υπόθεση στην τακτική δικαιοσύνη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η προανακριτική του απολογία περιλαμβάνεται πλέον στη δικογραφία που έχει σχηματισθεί για την υπόθεση και θα αποσταλεί στον εισαγγελέα. Εκείνος θα ασκήσει την ποινική δίωξη σε βάρος του οδηγού, που θα κληθεί να απολογηθεί στο στάδιο της κύριας ανάκρισης. Η υπόθεση θα φτάσει στο ακροατήριο σε τακτική δικάσιμο. Ετσι, ο 40χρονος είναι ελεύθερος από χθες βράδυ.