Σάββατο 06 Ιουνίου 2020 -
Μέτριο

23 °C

Σήμερα, 6. Ιουνίου 2020

Τροχαίο Λουτράκι: Φαντάρος ισοπέδωσε 3 μαγαζιά, γλίτωσε από θαύμα ανήμερα της γιορτής του..ΕΙΚΟΝΕΣΦαντάρος με Mercedes ισοπέδωσε 3 μαγαζιά και γλίτωσε από θαύμα ανήμερα της γιορτής του – Νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο

 Γλίτωσε από θαύμα ο 23χρονος φαντάρος που πάτησε το γκάζι της Mercedes και «θέρισε» τρια μαγαζιά στο Λουτράκι.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου 9 Νοεμβρίου όταν ο φαντάρος που οδηγούσε μια μαύρη Mercedes πήρε «σβάρνα» 3 μαγαζιά και μία κολόνα της ΔΕΗ και μετέτρεψε το αυτοκίνητο σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο 23χρονος φαντάρος που κατάγεται από  την Κυράς Βρύση Κορινθίας, επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση για την ονομαστική του εορτή.

Το αυτοκίνητο Mercedes που οδηγούσε είχε αναπτύξει ιλιγγιώδη ταχύτητα και αντί να στρίψει στην οδό Αιγαίου, στο Λουτράκι, συνέχισε ευθεία, έπεσε πάνω στο πρώτο μαγαζί, έσκασε το λάστιχο του αυτοκινήτου του και στη συνέχεια ακολούθησε τρελή πορεία.

Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έπεσε σε δεύτερο μαγαζί και στη συνέχεια και σε τρίτο.

Η σύγκρουση ήταν τόσο ισχυρή, που το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ ο 23χρονος Άγγελος σώθηκε σαν από θαύμα.

Φαντάρος με Mercedes ισοπέδωσε 3 μαγαζιά και γλίτωσε από θαύμα

Μάλιστα, χρειάστηκε η συμβολή των ανδρών της Πυροσβεστικής προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν μέσα από το αυτοκίνητό του.

Τα τρία μαγαζιά ήταν κλειστά την ώρα του συμβάντος, το οποίο προσδιορίζεται περίπου στις 4 τα ξημερώματα και ευτυχώς δεν υπήρχε κόσμος στο δρόμο.

Ο 23χρονος φαντάρος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και αμέσως μετά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπως αναφέρει το korinthostv.gr.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών ο νεαρός φέρεται να έχει σπάσει την αριστερή του κλείδα.

Φαντάρος με Mercedes ισοπέδωσε 3 μαγαζιά και γλίτωσε από θαύμα