Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Τροχαίο Κόρινθος: «Ούρλιαζε ο 15χρονος όταν έμαθε πως πέθανε η αδερφή του»



Μια ασύλληπτη τραγωδία εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο 95ο χλμ. της Νέας Εθνικής Οδού Κορίνθου – Τριπόλεως όταν δύο παιδιά 18 και 16 ετών, βρήκαν ακαριαίο θάνατο μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας 15χρονος.

Το κορίτσι 18 ετών και ο 16χρονος βρήκαν τραγικό θάνατο, με τον 15χρονο να μαθαίνει για το τραγικό γεγονός κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

«Ούρλιαζε ο 15χρονος όταν έμαθε πως πέθανε η αδερφή του»

Η θεία του 15χρονου, αποκάλυψε πως τα παιδιά πήραν κρυφά το δεύτερο κλειδί του αυτοκινήτου της οικογένειας για να πάνε βόλτα, όπου εκεί συνέβη και το μοιραίο συμβάν.

«Είχε κρύψει ο πατέρας του το κλειδί, αλλά βρήκαν τα παιδιά το δεύτερο κλειδί και έφυγαν τα παιδιά 2:30 τη νύχτα. Δεν ήξεραν τίποτα οι γονείς. Το είχε ξανακάνει μια φορά ο 15χρονος να πάρει τα κλειδιά κρυφά, οι γονείς έκρυβαν τα κλειδιά» ανέφερε μεταξύ άλλων η θεία των παιδιών στον Alpha.

«Τα παιδιά δεν είχαν πιει. Ο δρόμος έχει ένα σημείο που την «πατάνε» όλοι, αν δε στρίψεις σωστά μετά φτάνεις Τρίπολη για να γυρίσεις πίσω. Ήταν 4 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο και πήγαν να κάνουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω κατευθείαν αλλά έγινε το τροχαίο» ήταν τα λόγια της.

«Έμαθε ότι πέθανε η αδερφή του και ούρλιαζε. Του το είπε η μαμά του. Τι να πρωτοκρατήσει κρυφό. Το άλλο παιδί που πέθανε ήταν γείτονας, φίλος. Η Αναστασία (η αδερφή) έφυγε ακαριαία, τα παιδιά που πέθαναν κάθονται πίσω και πέθαναν αμέσως» κατέληξε.