Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Τροχαίο Γλυφάδα: Θρίλερ με τον οδηγό που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο - Παρουσιάστηκε η δικηγόρος του..



 Άφαντος παραμένει ο οδηγός του πολυτελούς αυτοκινήτου που παρέσυρε και σκότωσε τα ξημερώματα στη Γλυφάδα έναν 25χρονο μοτοσικλετιστή. Παρά το γεγονός ότι έχει περάσει το όριο του αυτοφώρου και οι αστυνομικοί εκτιμούσαν πως θα παρουσιαστεί, ο ίδιος ακόμη δεν έχει κάνει την εμφάνισή του. Ο πατέρας του και οι συγγενείς του 25χρονου έκαναν έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε για το περιστατικό να καταθέσει , ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η δικηγόρος του εμφανίστηκε στην τροχαία και ζήτησε την δικογραφία ενώ το αυτοκίνητο του παραμένει σε ιδιωτικό πάρκινγκ των νοτίων προαστίων. Από τις κάμερες βέβαια οι αστυνομικοί βρήκαν τον αριθμό της πινακίδας της Corvette που φαίνεται πως ανήκει σε γνωστό επιχειρηματία που μάλιστα προϊσταται  φορέα με δράση στα κοινά της χώρας.

Αυτό είναι το πολυτελές αυτοκίνητο

Το πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Corvette οι αστυνομικοί το έχουν μεταφέρει σε ιδιωτικό πάρκινγκ το οποίο βρίσκεται στα νότια προάστια. Από την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη του ωστόσο δεν μπορούν να πουν με βεβαιότητα ότι το οδηγούσε ο ίδιος. Για αυτό το λόγο έχουν πάρει υλικό από κάμερες ασφαλείας και τις εξετάζουν. Από τα πρώτα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, ο οδηγός του αυτοκινήτου διακρίνεται να βγαίνει από το αυτοκίνητο και να χάνεται στο σκοτάδι ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν και άλλο άτομο μαζί του.

Βίντεο ντοκουμέντο από το δυστύχημα

Στην δημοσιότητα ήρθε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στην Γλυφάδα. Όπως φαίνεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha, το πολυτελές όχημα κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Επίσης, διακρίνεται και το σώμα του άτυχου νεαρού να κείτεται στην άσφαλτο. Μάλιστα ήταν τόσο μεγάλη η ταχύτητα είχε αναπτύξει ώστε κατάφερε να σταματήσει δύο χιλιόμετρα μακριά από το σημείο που έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα. Οι αστυνομικοί εξετάζουν εάν το αυτοκίνητο έκανε «σφήνες» στην περιοχή και αν την μαύρη Corvette που προκάλεσε το τροχαίο «καταδίωκε» άλλο αυτοκίνητο. 

Η έκκληση του πατέρα 

Σε κλίμα οδύνης χθες το μεσημέρι έγινε η κηδεία του 25χρονου. Συγγενείς και φίλοι συγκλονισμένοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν το χαμό του. Ο πατέρας του έκανε έκκληση σε όποιον γνωρίζει να καταθέσει στην αστυνομία."Ο πόνος μου είναι μεγάλος. Βγαίνω στην τηλεόραση να κάνω έκκληση, να παρακαλέσω κάποιον ότι έχει δει να πει για το παιδί μου. Θέλω να βρω τον δολοφόνο που σκότωσε το παιδί μου. Το παιδί μου ζούσε και το παράτησε εκεί, στην άσφαλτο. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, μόνο αυτό θέλω. Άφησε το παιδί μου στην άσφαλτο. Το άφησε... Μόνο γι αυτό να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Σας παρακαλώ πάρα πολύ, σας παρακαλώ, σας παρακαλώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο άτυχος πατέρας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1