Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τρένο συγκρούστηκε με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη - Δείτε φωτογραφίες



Τρένο συγκρούστηκε  νωρίτερα το πρωί της Τρίτης με φορτηγό έξω από τη Θεσσαλονίκη, στη Νέα Μαγνησία, στη σιδηροδρομική διάβαση «Καβαλιέρος». Πρόκειται για την αμαξοστοιχία 36-32 που εκτελούσε το δρομολόγιο από Σέρρες προς Θεσσαλονίκη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες το φορτηγάκι ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές του τρένου και στη συνέχεια η αμαξοστοιχία το παρέσυρε. Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος όταν κατάλαβε πως το όχημα δεν μπορούσε να κινηθεί, πρόλαβε και πήδηξε έξω, ωστόσο τραυματίστηκε από την πόρτα.

Στο σημείο έχει σπεύσει η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για εγκλωβισμένα άτομα.

 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος διακομίστηκε ελαφρά τραυματισμένος στο Ιπποκράτειο. Εκεί, θα κάνει λίγα ράμματα και στη συνέχεια θα αποχωρήσει. 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ζητήθηκε και η συνδρομή του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης προκειμένου να στείλει λεωφορείο στο σημείο και να μεταφέρει τους επιβάτες της αμαξοστοιχίας.

atyxima_thess_treno__2_atyxima_thess_treno__4_atyxima_thess_treno__5_atyxima_thess_treno__6_atyxima_thess_treno__7_atyxima_thess_treno__1_