Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Τρελή πορεία αυτοκινήτου σταμάτησε σε κολώνα της ΔΕΗ στη Λαμία



Εξαιρετικά τυχερή ήταν 53χρονη οδηγός που κινούνταν  λίγο πριν τις 17:15 το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Βουρτσελά προς Μάνου Χατζηδάκη λίγο μετά το σούπερ - μάρκετ Γαλαξίας στη νότια Λαμία.

Το σκούρο fiesta που οδηγούσε, ξέφυγε της πορείας του βρίσκοντας αρχικά πάνω στο πεζοδρόμιο και στη συνέχεια ξηλώνοντας ένα καφάο και μια κολώνα της ΔΕΗ που έπεσε σα χάρτινη.

IMG_4967

Ευτυχώς το αυτοκίνητο - που μπροστά διαλύθηκε - διέθετε αερόσακους που μετρίασαν τη βίαιη σύγκρουση και η 53χρονη μεταφέρθηκε έχοντας τις αισθήσεις της στο Νοσοκομείο Λαμίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε πολύ γρήγορα στο σημείο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το ΙΧ έτρεχε αρκετά και η οδηγός για άγνωστο λόγο έκανε ελιγμό και λίγο έλειψε να παρασύρει διερχόμενο ποδήλατο που ερχόταν από την Άρη Βελουχιώτη. Η αντηλιά επίσης πρέπει να έκανε τη δουλειά της για να αιφνιδιάσει την οδηγό που έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και αφού βρήκε στο πεζοδρόμιο ξήλωσε ότι βρήκε μπροστά του.

IMG_4972

Ευτύχημα είναι που από το διπλανό σούπερ - μάρκετ δεν υπήρχε κάποιος στο σημείο ή κάποιος άλλος πεζός.

Στο σημείο βρέθηκε και συνεργείο της ΔΕΗ να κόψει το ρεύμα, καθώς και η ΠΥ με την Τροχαία Λαμίας με την τελευταία υπηρεσία να ενεργεί για την καταγραφή του τροχαίου.

IMG_4969