Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τραγωδία στο Χαλάνδρι: Βρέθηκε σημείωμα του 27χρονου παιδοκτόνου και αυτόχειρα - Ζητούσε "συγγνώμη"



Σημείωμα του πατέρα που σκότωσε το τετράχρονο παιδί του και αυτόχειρα στο σπίτι τους στο Χαλάνδρι εντόπισε η αστυνομία. Ο 27χρονος δολοφόνησε με καραμπίνα το παιδί του και εν συνεχεία αυτοκτόνησε. 

Όπως δείχνουν όλα τα στοιχεία η ταραγμένη σχέση του 27χρονου με την εν διαστάσει σύζυγό του ήταν ο καταλύτης για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι, στην οδό Τυμφρηστού.

Η νέα οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες το πρωί. Η 21χρονη Ρομά και μητέρα το παιδιού καλούσε από το πρωί στο τηλέφωνο χωρίς να το σηκώνει κανείς. Έτσι αποφάσισε να πάει στο διαμέρισμα ενώ στο μεταξύ έμαθε από γείτονες ότι ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Όταν μπήκε η τραγική μητέρα στο σπίτι, ανακάλυψε νεκρό το παιδί της και τον πατέρα του. Η γυναίκα βρέθηκε σε κατάσταση σοκ και κάλεσε την Αστυνομία. Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, με την σειρά τους και εκείνοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους με αυτό που είδαν.

Αν και η τραγωδία έγινε γνωστή την Κυριακή, ο ιατροδικαστής που έκανε αυτοψία στο σπίτι, εκτιμά πως αυτή συνέβη αρκετές ώρες πριν αποκαλυφθεί.

Ο 27χρονος, που φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και να είχε βίαιο παρελθόν ίσως ως μία παράλογη πράξη αντεκδίκησης για τον χωρισμό του, έγραψε αυτό το σημείωμα, πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα μέσα στο σπίτι τους, τον μόλις 4 ετών γιο του και στη συνέχεια έστρεψε την καραμπίνα στον εαυτό του και αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, συγκεντρώνονται στοιχεία και για το παρελθόν των δύο γονέων αλλά και της καθημερινότητας που ζούσαν όταν ήταν μαζί, καθώς έχει διαπιστωθεί ότι είχαν συχνούς και έντονους τσακωμούς, μέχρι και το προηγούμενο βράδυ από το τραγικό περιστατικό.

Ο 27χρονος εργαζόταν παλιά σε σούπερ μάρκετ, αλλά τελευταία εργαζόταν μόνο περιστασιακά.

Τέλος, η καραμπίνα με την οποία πυροβόλησε το παιδί και κατόπιν την έστρεψε στον εαυτό του είχε κλαπεί το 2018 από σπίτι στην Παλλήνη.