Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Τραγωδία στην Αμαλιάδα: Βρήκε τραγικό θάνατο δύο μόλις μήνες μετά τον θάνατο του άνδρα της



Τραγικό θάνατο, δύο μόλις μήνες μετά τον θάνατο του άνδρα της, βρήκε μία γυναίκα στην Αμαλιάδα σε τροχαίο δυστύχημα με βυτιοφόρο που σημειώθηκε έξω από το σπίτι της.

Πρόκειται για την Κασσάνδρα Καμαρινού, σύζυγο του αείμνηστου καλλιτέχνη Στέλιου Καμαρινού, ο οποίος δημιουργούσε μοναδικά έργα από καλάμι και έφυγε από την ζωή στα τέλη Αυγούστου.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 16.55 το απόγευμα στην συμβολή των οδών Αντωνίου Πετραλιά και Κολοκοτρώνη, λίγα μόλις μέτρα από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Αμαλιάδας, έξω από την μονοκατοικία όπου διέμενε η 73χρονη με τη μία από τις δυο της κόρες, τον γαμπρό και τα εγγόνια της.

Η γυναίκα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός βυτιοφόρου που οδηγούσε ένας 41χρονος από την Αχαΐα και βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Στο συγκεκριμένο σημείο βρίσκεται φωτεινός σηματοδότης. Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη εάν ο οδηγός είχε πρόθεση να στρίψει στην οδό Κολοκοτρώνη, πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 41χρονος δήλωσε στο Τμήμα της Τροχαίας Ήλιδας, που έχει επιληφθεί της υπόθεσης, ότι εκείνη την ώρα το φανάρι ήταν πράσινο για τον ίδιο και ακολουθούσε κανονικά την πορεία του. Κατά τα λεγόμενά του, η 73χρονη φέρεται να γύρισε απότομα και να επεχείρησε να διασχίσει τον δρόμο για να περάσει απέναντι με αποτέλεσμα να βρεθεί κάτω από το βυτιοφόρο. Μάλιστα δεν χτυπήθηκε από το μπροστινό μέρος αλλά από το σημείο σύνδεσης του κουβουκλίου με το υπόλοιπο τμήμα του βυτιοφόρου.

Σκούπιζε το πεζοδρόμιο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα συνήθιζε να σκουπίζει σε καθημερινή βάση το πεζοδρόμιο έξω από το σπίτι της και να μεταφέρει τα σκουπίδια στον κάδο που βρίσκεται στο απέναντι πεζοδρόμιο. Το ίδιο φέρεται ότι επεχείρησε να κάνει και το μοιραίο απόγευμα, αφού δίπλα της και κάτω από την νταλίκα βρέθηκε το φαράσι της.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν να προσφέρουν βοήθεια πυροσβέστες που βρίσκονταν στο κτίριο της Π.Υ. Αμαλιάδας αλλά και εθελοντές του περιφερειακού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τα γραφεία του οποίου στεγάζονται κοντά στο σημείο του τροχαίου.

Από την πρώτη στιγμή στον τόπο του συμβάντος βρέθηκαν αστυνομικοί του Τμήματος της Τροχαίας Ήλιδας και ο διοικητής κ. Γιώργος Καρατζάς, που διενεργούν την προανάκριση για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια.

Τραγικές φιγούρες της υπόθεσης είναι οι δύο κόρες του ζευγαριού που μέσα σε δύο μήνες έχασαν πατέρα και μητέρα.