Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Tραγικό: Καθάριζε την παραλία και λίγο πιο πέρα ανέσυραν τον πατέρα του αναίσθητο



Αναίσθητο ανέσυραν από τη θάλασσα της Παχιάς Άμμου γύρω στις 11:00 σήμερα το πρωί, κάτοικοι του χωριού, τον 61χρονο αγρότη , ο οποίος αντιμετώπιζε κάποια κινητικά προβλήματα στα κάτω άκρα και δεν είχε υπολογίσει, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, την αγριεμένη θάλασσα και τους ισχυρούς βόρειους ανέμους, που έπνεαν στην περιοχή.

Ο πολύτεκνος αγρότης αναγνωρίστηκε αμέσως από τον γιό του Αντώνη, ο οποίος εργάζεται ως εργάτης καθαριότητας στη Δημοτική Κοινότητα Παχιάς Άμμου.

«Βρισκόμουν στην άλλη άκρη της παραλίας και καθάριζα, όταν είδα τον κόσμο ανήσυχο να έχει συγκεντρωθεί σε ένα σημείο της ακτής, όπου είχε ανασυρθεί ένας άντρας με σορτσάκι, από τη θάλασσα. Όταν πλησίασα κοντά έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου, καθώς αναγνώρισα από το σορτσάκι τον 61χρονο πατέρα μου, που είχε μπει στη θάλασσα για μπάνιο, ενώ αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα μετά από το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη πριν δυο χρόνια.

Φαίνεται ότι τον παρέσυραν τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, ήπιε πολύ νερό και δεν μπόρεσε να βγει στην ακτή ούτε να καλέσει σε βοήθεια...

Η σορός του θα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ για νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του», είπε στο neakriti.gr o γιός του άτυχου 61χρονου, Αντώνης Φιλιππάκης.

 πηγη :neakriti