Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Θρήνος για τη Χριστίνα: Η 24χρονη βρέθηκε νεκρή μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα της στη Λάρισα



Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου της Χριστίνας Παπαγιαννοπούλου σήμερα το πρωί η οποία διέμενε στο ισόγειο διαμέρισμα επί της οδού Κουντουριώτου στη Λάρισα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο θάνατος της 24χρονης Χριστίνας Παπαγιαννοπούλου στο ισόγειο της οδού Κουντουριώτου ερευνά η Π.Υ Λάρισας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο θάνατός της προκλήθηκε από αναθυμιάσεις. Πιθανότερο σύμφωνα με τους γείτονες είναι να υπήρχε αναμμένο μάτι κουζίνας στο διαμέρισμα και από αυτό να προκλήθηκε το κακό.

Σε ανάρτηση στο twitter η Πυροσβεστική αναφέρει: «Νεκρή γυναίκα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε διαμέρισμα, επί της οδού Κουντουριώτου, στην πόλη της Λάρισα».

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το σημείο:

φωτια διαμερισμα λαρισα (9)

φωτια διαμερισμα λαρισα (4)

 

φωτια διαμερισμα λαρισα (5)

φωτια διαμερισμα λαρισα (6)

φωτια διαμερισμα λαρισα (3)

φωτια διαμερισμα λαρισα (8)

φωτια διαμερισμα λαρισα (2)

Φωτο από το εσωτερικό του διαμερίσματος:

διαμερισμα φωτια λαρισα (3)

διαμερισμα φωτια λαρισα (2)

διαμερισμα φωτια λαρισα (1)

 

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γειτόνισσας στη Larissanet.gr, η οποία χτύπησε την πόρτα και άκουσε ζωντανή – μέσα στους καπνούς – την 24χρονη, η οποία όμως δεν κατάφερε να βγει έξω από το διαμέρισμα.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες η 24χρονη δούλευε σε καφέ μπαρ στη συνοικία της Νεάπολης. Ο χαμός της σκόρπισε θλίψη σε γνωστούς και φίλους οι οποίοι πληροφορήθηκαν το τραγικό γεγονός.

Οι αναρτήσεις φίλων της στην προσωπική της σελίδα στο facebook συγκλονίζουν. Εύχονται καλό ταξίδι στη Χριστίνα Παπαγιαννοπούλου που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή:

παπαγιαννοπουλου fb

 

παπαγιαννοπουλου fb 2