Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Θρίλερ στην Κεφαλονιά: Η 20χρονη είχε τσακωθεί με μέλος του πληρώματος της θαλαμηγού πριν πεθάνει



Ένας επώδυνος χωρισμός από τον μεγάλο της έρωτα οδήγησε πιθανότατα την καλλονή Sinead McNamara να απαγχονιστεί στην Κεφαλονιά. Από την πλευρά της η οικογένεια υποστηρίζει όμως, ότι πριν κρεμαστεί το μοντέλο, είχε τσακωθεί με κάποιον από το προσωπικό της θαλαμηγού. 

«Η θανούσα είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τη μητέρα και τον αδερφό της λίγο πριν το διερευνώμενο δυστυχές συμβάν , κλαίγοντας και αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στην θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος» αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας, Κωνσταντίνος Τριανταφυλόπουλος.

Ο δικηγόρος της οικογένειας με τη δήλωσή του δίνει νέα τροπή στο θρίλερ του θανάτου της 20χρονης.

Μάλιστα ένα βράδυ πριν περάσει το σχοινί της θαλαμηγού του Μεξικανού μεγιστάνα γύρω από το λαιμό της, διασκέδαζε σε μπαρ στο Αργοστόλι .

Στο πλωτό παλάτι το τέλος της ερωτικής της σχέσης που διατηρούσε ήταν κοινό μυστικό. Ποιος ήταν όμως ο άνθρωπος που καυγάδισε μαζί της λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή της ;

Οι αρχές της Κεφαλονιάς εξετάζουν τα πάντα . Ψάχνουν το κινητό της για να βρουν τι την οδήγησε στον θάνατο. Τα μηνύματα και οι φωτογραφίες μπορεί να δώσουν απαντήσεις. 

Η σορός της μεταφέρθηκε στην Αυστραλία, εκεί που η μητέρα της Κάιλι, η αδερφή της Λόρεν και οι δικοί της άνθρωποι θα της πουν το τελευταίο αντίο. Η οικογένεια θεωρεί ότι οι ώρες που χάθηκαν μέχρι την αεροδιακομιδή της στην Αθήνα στάθηκαν μοιραίες για τη Sinead.