Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 -
Μερική συννεφιά

4 °C

Σήμερα, 23. Φεβρουαρίου 2020

Θλίψη: 15χρονος απαγχωνίστηκε γιατί δεχόταν bullying από τους συμμαθητές του - Τι έγραφε το σημείωμα που άφησεΘλίψη και προβληματισμό έχει προκαλέσει η είδηση της αυτοκτονίας ενός 15χρονου στην Αργυρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος στο σπίτι του από οικείους του.

Κατά τις ίδιες πηγές ο 15χρονος είχε αφήσει σημείωμα, με το οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία και στο οποίο φέρεται πως ανέφερε ότι υφίστατο bullying από συμμαθητές του.

Τα πρώτα λόγια του πατέρα στις αρχές φανερώνουν άγνοια καθώς όπως φαίνεται να ανέφερε ο ίδιος, δεν υπήρχε καμία ένδειξη στο σπίτι που να φανερώνει τα όσα ο 14χρονος περιέγραφε στα σημειώματά του.

Να σημειωθεί πως δεν υπήρχε ένα σημείωμα, αλλά πολλά στα οποία ο 14χρονος περιέγραφε το bullying που δεχόταν στο σχολείο από τους συμμαθητές τους.

Στο τελευταίο μάλιστα ο ίδιος κατονόμασε 6 από τους συμμαθητές τους ως υπεύθυνους.

Τι έγραφε το σημείωμα

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» γράφει και κατονομάζει τους έξι συμμαθητές του. Ο ίδιος ανέφερε μάλιστα στο τέλος : «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Ο 14χρονος είχε τελειώσει την Ά Λυκείου και σε αυτή την μοιραία για την ζωή του πράξη προέβη την Κυριακή, λίγη ώρα αφ΄ότου είχε επιστρέψει από ένα πάρτι.