Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Θεσσαλονίκη: Πήγαν στο μπαρ και… έφυγαν με χρηματοκιβώτιο



Με ολόσωμες φόρμες και καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, τρεις δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γνωστό μπαρ που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. 

Ο συνεργός τους τούς περίμενε έξω από το μαγαζί με μία μαύρη Mercedes.

Ανενόχλητοι

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thestival.gr, το ρολόι έδειχνε 5:13, όταν οι τρεις δράστες μπήκαν σαν κύριοι από την κεντρική είσοδο του μαγαζιού, την οποία διέρρηξαν ανενόχλητοι.

Με βαριοπούλα κατάφεραν και ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο που ήταν εντοιχισμένο σε τοίχο του καταστήματος και πριν φύγουν άδειασαν και το ταμείο. Η λεία τους αγγίζει τις 15.000 ευρώ!

Ένας εκ των ιδιοκτητών του μαγαζιού, ο Χρήστος Ελευθεριάδης, περιγράφει στο thestival ότι σύμφωνα και με τα όσα τους είπαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, «οι δράστες ήξεραν πάρα πολύ καλά τι έκαναν, ήξεραν καλά το μαγαζί και ήταν οργανωμένοι. Μέσα στο μαγαζί δεν προκάλεσαν καμία ζημιά. Μπήκαν από την είσοδο η οποία… ήταν ξεκλείδωτη. Έσπρωξαν απλά την πόρτα και μπήκαν».

Ο ίδιος λέει ότι όταν την επόμενη ημέρα διαπίστωσαν τι είχε συμβεί, τρομοκρατήθηκαν. «Μπήκαν μέσα με βαριοπούλα και το ότι ήξεραν ακριβώς που είναι τι είναι σοκαριστικό. Η οικονομική ζημία φυσικά και είναι σημαντική, αλλά ευτυχώς που τουλάχιστον εκείνη την ώρα δεν ήταν στο μαγαζί κανένας από τους υπαλλήλους μας. Περιμένουμε την εξέλιξη των αστυνομικών ερευνών» καταλήγει ο κ. Ελευθεριάδης.