Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Θανατηφόρο τροχαίο ξεκλήρισε οικογένειες στην Κρήτη


Την Κυριακή το πρωί στον κόμβο - καρμανιόλα του Σκαλανίου 3 ανθρωποι έχασαν την ζωή τους από υπερβολική ταχύτητα. Γι άλλη μια φορά στον δρόμο αυτό χύθηκε ανθρώπινο αίμα. Ο νεαρός που οδηγούσε το υπαίτιο αυτοκίνητο καταγραφοντας μια τρελή πορεία στοίχισε τη ζωή ενός ζευγαριού αλλά is και την δική του .
 
 
 
Στο τροχαίο εμπλέκονται 2 αυτοκίνητα ένα αγροτικό και ένα μικρό αυτοκίνητο μάρκας Honda .
Στο μικρό αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς Ηράκλειο επέβαινε ο 25χρονος άνδρας Γιώργος Τριβιζάκης γνωστός μουσικός της Κρήτης . Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και με ταχύτητα πανω απο 150 χιλιόμετρα συγκρούστηκε μετωπικά με το αγροτικό όχημα στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι .
Στο αγροτικό όχημα επέβαιναν ο Αγγελος Σπανακης 70 ετών με την σύζυγο του Ειρηνη Σπανακη 66 ετών που πήγαιναν σε μνημόσυνο στα Πεζά. Η κηδεία τους θα γινει Δευτέρα στις 4 το απογευμα στο Αστριτσι Ηρακλείου  .
 
Ο νεαρός ηταν αρρωβανιασμένος κι έμενε στην Καλλιθέα Ηρακλείου ενω το ζευγάρι έμενε στην Αλικαρνασσό. Το σοκ ηταν μεγάλο για τα παιδιά τους και τα εγγόνια τους που δε μπορούν ακόμη να πιστέψουν αυτό που συνέβη.
Η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη που χρειάστηκε  επέμβαση της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό τους. 
 Ο δρόμος έκλεισε για πολλή ώρα με αποτέλεσμα η κίνηση των οχημάτων να γίνεται απο τον παράδρομο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο νεαρός γύριζε απο την δουλειά του σε νυχτερινό κέντερο και οπως κατέθεσαν οι μαρτυρες την αστυνομία εκανε διαρκώς προσπεράσεις σκορπώντας τον πανικό . Μάλιστα μια νεαρή μητέρα που βρισκόταν ακριβώς πισω απο το όχημα του ζεύγους που βρήκε φρικτό θάνατο, κατέθεσε οτι εξαιτίας του οτι βρισκόταν πισω απο το όχημα του ζευγαριού γλύτωσε την ζωή τους