Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τα παιδιά του Φώτη Ντούλου τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο πριν το θάνατό του..



Τα πέντε παιδιά του Φώτη Ντούλου τον επισκέφτηκαν όταν βρίσκονταν σε κώμα σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, στο οποίο είχε διακομισθεί εσπευσμένα μετά την φερόμενη απόπειρα αυτοκτονίας που πραγματοποίησε μές στο γκαράζ του σπιτιού του στο Κονέκτικτατ.

Το παραπάνω προκύπτει από ανακοίνωση εκπροσώπου τύπου της οικογένειας που δημοσιεύθηκε το Σάββατο.

Ο Ντούλος κατηγορούνταν για τη δολοφονία της συζύγου του, Τζένιφερ Ντούλου, το πτώμα της οποία δεν έχει ακόμα βρεθεί, μετά την εξαφάνισή της στις 19 Μαίου. Τα πέντε παιδιά του ζεύγους δεν είχαν δει τον πατέρα τους από τη στιγμή που η μητέρα τους είχε δηλωθεί ως αγνοούμενη, καθώς έμεναν με τη γιαγιά τους, την Γκλόρια Φάρμπερ, μητέρα της Τζένιφερ, στην Νέα Υόρκη.

Ο Φώτης Ντούλος μιλά σε δημοσιογράφους έξω από δικαστήριο του Στάμφορντ του Κονέκτικατ, 26 Ιουνίου, 2019. (Tyler Sizemore/Hearst Connecticut Media via AP)

«Τα πέντε παιδιά έχασαν και τους δύο γονείς τους μέσα σε διάστημα οκτώ μηνών», δήλωσε ο Τσάρλι Λαφτ, εκπρόσωπος της οικογένειας και των φίλων της Τζένιφερ Φάρμπερ Ντούλου, στο «Fox News».

«Η βασική μας προτεραιότητα είναι να διασφαλίσουμε την ευημερία και να προστατέψουμε την ιδιωτική τους ζωή. Οπως είναι κατανοητό, επιθυμούσαν να πουν αντίο στον πατέρα τους, το οποίο το κανονίσαμε με τη βοήθεια του προσωπικού του νοσοκομείου», πρόσθεσε.

«Κατά τραγικό τρόπο, τα παιδιά δεν κατάφεραν να πουν -και ίσως να μην συμβεί ποτέ – αντίο στην μητέρα τους Τζένιφερ, η οποία παραμένει αγνοούμενη», δήλωσε ο Λαφτ.

H Τζένιφερ Ντούλου.(New Canaan Police Department via AP)