Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 -
Μερική συννεφιά

2 °C

Σήμερα, 25. Ιανουαρίου 2022

Συνελήφθη γνωστός bon viveur των Αθηνών ως μέλος της μαφίας των Ρομά που λήστευε διασήμους και μηΜία σύλληψη-σοκ έκαναν τις πρωινές ώρες της Τετάρτης οι αστυνομικοί που έπειτα από προσπάθειες εβδομάδων εντόπισαν τη συμμορία των Ρομά που είχε κατακλέψει βίλες επωνύμων και μη, μεταξύ των οποίων και η κατοικία της Άννας Βίσση.

Στο κύκλωμα των Ρομά που είχαν καταφέρει να ζουν πλουσιοπάροχα ξαφρίζοντας σπίτια επωνύμων και οικονομικά ισχυρών φέρεται να εμπλέκεται και γνωστός bon viveur των Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο πρόσωπο που συνελήφθη εμφανίζεται πολύ συχνά στις σελίδες των life style περιοδικών, κυκλοφορεί με επώνυμες κυρίες της σόου μπιζ, ενώ παλαιότερα είχε αναμιχθεί σε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας.

Ο συλληφθείς που φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας των Ρομά, όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών είχε πάνω του μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά.

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν ποιος ακριβώς ήταν ο ρόλος του στο κύκλωμα των κακοποιών που κατά την αστυνομία ακολουθούσαν μεθόδους που θύμιζαν... σιτσιλιάνικη μαφία.