Κυριακή 29 Μαΐου 2022 -

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία- Χαλάνδρι: Σε ξενοδοχεία θα μεταφερθούν κάτοικοι που δεν έχουν ρεύμαΣυνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους κατοίκους σε αρκετές γειτονίες του Χαλανδρίου όπου παραμένουν για 5η συνεχή ημέρα χωρίς ρεύμα εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίδα», παρά τις διαβεβαιώσεις που έλαβε προσωπικά ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος από τον ΔΕΔΔΗΕ ότι το απόγευμα της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου θα είχαν αποκατασταθεί όλες οι βλάβες στην πόλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, υπάρχουν ακόμα πολλά νοικοκυριά με μικρά παιδιά και ηλικιωμένους, σε έξι τουλάχιστον γειτονιές της πόλης που είναι ακόμα χωρίς ρεύμα, σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, από το απόγευμα της Δευτέρας 24 Ιανουαρίου, με τους κατοίκους να βρίσκονται σε απόγνωση.

Μετά από συνεννόηση με ξενοδοχεία της περιοχής, ο Δήμος Χαλανδρίου εξασφάλισε κάποια δωμάτια όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από το βράδυ της Παρασκευής 28 Ιανουαρίου 2022, συμπολίτες μας που παραμένουν χωρίς ρεύμα.

Επειδή ο αριθμός των δωματίων είναι περιορισμένος, θα μετακινηθούν κατά προτεραιότητα ευπαθή άτομα, έγκυοι, οικογένειες με μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι.
Παρακαλούμε όσοι συμπολίτες μας βρίσκονται σε αυτή τη δυσχερή θέση να επικοινωνήσουν με το Δήμο στα τηλ.: 213 2023918 & 213 2023921.