Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Συναγερμός στις φυλακές Γρεβενών - Στην απομόνωση ο 21χρονος δολοφόνος της φοιτήτριας



Την ώρα που ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής μεταφέρεται σε άλλη φυλακή μετά τον ξυλοδαρμό του, ο δεύτερος κατηγορούμενος στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.

Σχέδιο προκειμένου να μην πέσει ο 21χρονος Ροδίτης, θύμα επίθεσης εντός των φυλακών Γρεβενών, καταστρώνει η διεύθυνση του σωφρονιστικού ιδρύματος, όπου αναμένεται να οδηγηθεί άμεσα ο ένας εκ των κατηγορουμένων για την άγρια δολοφονία της Ελένης, στη Ρόδο.

 

Ο ξυλοδαρμός του έτερου κατηγορούμενου, του 19χρονου αλβανικής καταγωγής, στις φυλακές του Αυλώνα από συγκρατούμενούς του, έχει σημάνει συναγερμό ώστε να αποφευχθεί παρόμοιο περιστατικό στα Γρεβενά.

 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διεύθυνση των φυλακών έχει λάβει ήδη έκτακτα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας καθώς αναμένεται εκεί τις επόμενες ώρες ο 21χρονος.

Ο νεαρός Ροδίτης θα παραμείνει για αρκετές ημέρες σε ειδικό κελί των φυλακών, απομονωμένος από τους υπόλοιπους κρατούμενους, ενώ ήδη έχουν δοθεί αυστηρές εντολές στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί.