Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Συν γυναιξί ο Τσίπρας στην Κίνα: Δείτε την Περιστέρα να κατεβαίνει τελευταία από το αεροσκάφος (Βίντεο)Πενθήμερο επίσημο ταξίδι στην Κίνα πραγματοποιεί από τα ξημερώματα του Σαββάτου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. 

Τον πρωθυπουργό συνοδεύει το... μισό υπουργικό, ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, ομάδα 40 επιχειρηματιών, αλλά και η σύζυγός του Περιστέρα Μπαζιάνα. 

Μπορεί χθες, κατά την άφιξη του κ. Τσίπρα στο Πεκίνο να μην ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που κατέβηκαν από το αεροπλάνο, αλλά ναι η κυρία Μπαζιάνα συνοδεύει τον πρωθυπουργό και σε αυτό του το ταξίδι.

Από τα πλάνα της άφιξης Τσίπρα στο Πεκίνο που έπαιξαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί φαίνεται ότι η Περιστέρα Μπαζιάνα κατέβηκε τελευταία από το αεροπλάνο, ενώ λίγο νωρίτερα είχαν κατέβει οι κυρίες Ολγα Γεροβασίλη και Ρένα Δούρου οι οποίες επίσης συνοδεύον τον κ. Τσίπρα. 
 

Διακριτικά, η σύντροφος του πρωθυπουργού, αφού ο Αλέξης Τσίπρας είχε επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο που θα τον μετέφερε στον επόμενο σταθμό του στην κινεζική πρωτεύουσα κατευθύνθηκε και αυτή προς τα οχήματα της αποστολής που τους περίμεναν. 

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Περιστέρα Μπαζιάνα συνοδεύει τον κ. Τσίπρα σε ταξίδι του. Μπορεί να μην βρίσκεται στο πλευρό του σε κάθε ταξίδι, αλλά στα μεγάλα και σημαντικά ταξίδια, όπως αυτό πέρυσι στη Μόσχα, αργότερα στις ΗΠΑ και λίγο νωρίτερα φέτος στο Ιράν, η σύντροφος του πρωθυπουργού συνηθίζει να βρίσκεται στο πλευρό του.