Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Συγκλονιστικό: Σκότωσε τη σύζυγο του αστυνομικού με 28 μαχαιριές στο Ηράκλειο



Μια πραγματικά συγκλονιστική υπόθεση που τάραξε την κοινωνία του Ηρακλείου, αφήνοντας πίσω της μία νεκρή γυναίκα και έναν τραυματία άνδρα, τον σύζυγο του θύματος. 

Ήταν μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο... Όχι μόνο για το θάνατο της άτυχης γυναίκας, μα και για τον τροπο που ο μανιακός, όπως αποδείχτηκε, δολοφόνος, κατακρεούργησε τη 45χρονη που ανυποψίαστη μαζί με το σύζυγο της, κτυπούσαν, εκείνο το ζεστό καλοκαιρινό απόγευμα του Αυγούστου του 2011, την πόρτα του σπιτιού όπου διέμενε ο 48χρονος.

Έτσι, σήμερα Τετάρτη, εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό, από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, στο Ηράκλειο, η υπόθεση δολοφονίας της 45χρονης Ελένης Πανταγάκη, σε πολυκατοικία της λεωφόρου Χρυσοστόμου.

Ο δράστης είχε καταφέρει δεκάδες μαχαιριές κατά του θύματος αλλά και του αξιωματικού συζύγου της, που δεν πρόλαβε να αντιδράσει ενώ είχε τραυματιστεί και ο ίδιος.

Πρωτόδικα, ο 48χρονος δράστης, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και κρίθηκε ένοχος, με μειωμένο καταλογισμό, καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 38 ετών και 22 μηνών.

Η άτυχη γυναίκα δέχτηκε επίθεση, από τον δράστη, όταν θέλησε μαζί με τον σύζυγό της, αξιωματικό της Αστυνομίας Τηλέμαχο Πανταγάκη, να ζητήσουν εξηγήσεις γιατί παρενοχλούσε την 40χρονη ενοικιάστριά τους, η οποία διέμενε απέναντι κι αντιμετώπιζε την εριστική συμπεριφορά του δράστη.

Γι' αυτό το λόγο είχε καλέσει στο σπίτι της την οικογένεια Πανταγάκη, σε μια προσπάθεια να τον συνετίσουν!