Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Συγκινεί η περιπέτεια 43χρονου ομογενή που δίνει μάχη με τον καρκίνο..



 Εντονη ευαισθητοποίηση έχει προκαλέσει η γνωστοποίηση της σοβαρής περιπέτειας της υγείας ενός 43χρονου ομογενή, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο δίνει μάχη με μια επιθετική μορφή καρκίνου, έχοντας παράλληλα να αντιμετωπίσει και τα δυσβάστακτα έξοδα της θεραπείας.

Ο λόγος για τον Γιάννη Λίγκα (John Ligas), ο οποίος διαγνώστηκε στις 27 Ιουνίου 2019 με καρκίνο του παχέος εντέρου, στο τέταρτο στάδιο. Παράλληλα, υπήρξαν μεταστάσεις και σε άλλα ζωτικά όργανα, όπως το συκώτι.

Ο Λίγκας είναι γυμναστής και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στον επαγγελματικό και κοινωνικό κύκλο του. Μάλιστα, τονίζεται ότι έχασε τους γονείς του από νεαρή ηλικία, έχοντας στο πλευρό του σήμερα την αδερφή του, Κατερίνα, και τους φίλους του.

Η διαχειρίστρια της δημοσίευσης ενημερώνει ότι ο Λίγκας ολοκλήρωσε πρόσφατα τον 12ο κύκλο της χημειοθεραπείας του και σύντομα πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις, προκειμένου να γίνει ασφαλέστερη εκτίμηση της κατάστασής του. Τα ιατρικά έξοδα για να συνεχίσει τη θεραπεία του είναι υπέρογκα και η δωρεά στο GofundMe απευθύνεται στον καθένα που θα είχε την δυνατότητα, με ένα μικρό ή μεγαλύτερο ποσό, να βοηθήσει.

Ο στόχος που τέθηκε ήταν τα 150.000 δολάρια και ήδη έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 110.000 δολάρια, με τα χρήματα, όπως τονίζεται, να καταλήγουν άμεσα στον λογαριασμό ιδιοκτησίας του Γιάννη Λίγκα, για την κάλυψη των ιατρικών εξόδων του.

Στον 43χρονο αναφέρθηκε πρόσφατα και η πρώην «Σταρ Ελλάς», Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού συνδέονται με στενή φιλία από την περίοδο που διέμενε στη Νέα Υόρκη.

Οσοι ενδιαφέρονται να ενισχύσουν οικονομικά τον Λίγκα, θα πρέπει να μπουν στη διεύθυνση www.gofundme.com/f/JohnLigas.