Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Στον γκρεμό το αγωνιστικό γνωστού επιχειρηματία



Έξοδο με το αγωνιστικό του αυτοκίνητο είχε σήμερα το μεσημέρι το αγωνιστικό Ford Fiesta το οποίο ανήκει σε έναν από τους μεγαλύτερους Ελληνες επιχειρηματίες οίνου και ποτών, Παναγιώτη Σολδάτο ο οποίος σύμφωνα με τις -ανεπιβεβαίωτες ακόμα- πληροφορίες ήταν και ο οδηγός του. Το ατύχημα έγινε στην παλαιά εθνική οδό Άργους – Τριπόλεως (περιοχή Κολοσούρτης).

Σύμφωνα μάλιστα με τις τοπικές ιστοσελίδες drt915.gr και argolikeseidhseis.gr, ο γνωστός οδηγός, πραγματοποιούσε δοκιμές με υψηλές ταχύτητες σε έναν δρόμο που έχει χρησιμοποιηθεί (έως και πέρυσι) ως ειδική διαδρομή του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων (ανάβαση Αχλαδόκαμπου).

Παρά την άσχημη έξοδο ο οδηγός βγήκε από το αγωνιστικό Ford Fiesta 2.0 turbo χωρίς να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο του Άργους για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, είναι καλά στην υγεία του…

Χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας

Το συγκεκριμένο αγωνιστικό αυτοκίνητο το οποίο φέρει αγωνιστικό εξοπλισμό έχει ισχύς που ξεπερνά τους 600 ίππους και είναι το ίδιο με το οποίο συμμετέχει ο οδηγός στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων. Μάλιστα από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου ο Παναγιώτης Σολδάτος μετρά μία νίκη και μία δεύτερη θέση σε ισάριθμους αγώνες.

Το περιστατικό συνέβη λίγες ημέρες πριν από την ανάβαση Ριτσώνας που είναι προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιουνίου. Να σημειώσουμε πως το συγκεκριμένο αγωνιστικό όχημα δεν έφερε καθόλου πινακίδες κυκλοφορίας (ούτε αγωνιστικές) ενώ έχουν βεβαιωθεί σωρεία παραβάσεων. Σε επικοινωνία που είχε το Newsauto με το τμήμα Τροχαίας Άργους και σε ερώτηση, αν είχε δοθεί σχετική άδεια για δοκιμές, η απάντηση που λάβαμε ήταν αρνητική.

Είναι καλά στην υγεία του

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο οδηγός του αγωνιστικού είναι καλά στην υγεία του.

Ο Παναγιώτης Σολδάτος έχει μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες εισαγωγής και εμπορίας κρασιών στη Σουηδία, ενώ διαθέτει και ένα από τα υπερσύγχρονα οινοποιεία στη συγκεκριμένη χώρα (το Nordic Sea Winery) που είναι και τα από τα μεγαλύτερα στη Βόρεια Ευρώπη.

 

 

Πηγή κειμένου: 

newsauto