Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στο Βολο παραβίασαν έξι αυτοκίνητα σε ένα διήμερο



Ο 23χρονος ιδιοκτήτης ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου που είδε έναν άνδρα να κλέβει ό,τι υπήρχε στο εσωτερικό του, ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδήγησε στην σύλληψή του και την εξιχνίαση άλλων πέντε διαρρήξεων που είχε διαπράξει σε οχήματα στο Βόλο μέσα σε δυο 24ωρα.

Ο 47χρονος Έλληνας δράστης συνελήφθη επ' αυτοφώρω και στην κατοχή του βρέθηκαν  ένα ραδιόφωνο και προσωπικά αντικείμενα που είχε κλέψει από το Ι.Χ. Αυτοκίνητο και αποδόθηκαν στον 23χρονο, το κατσαβίδι με το οποίο το είχε διαρρήξει, μια μεταλλική λάμα, ένα ζευγάρι γάντια, ένας φακός και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία, καθώς και μικροποσότητα ναρκωτικών χαπιών.

Στην προανάκριση που συνεχίζει η Ασφάλεια για να εξιχνιάσει και άλλες περιπτώσεις, αποκαλύφθηκε ότι, από την περασμένη Κυριακή ως την Τρίτη, ο 47χρονος είχε διαρρήξει άλλα τρία αυτοκίνητα και είχε αρπάξει χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα, ενώ σε άλλα δύο αυτοκίνητα που παραβίασε δεν βρήκε κάτι να κλέψει. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε στον δράστη δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.