Τρίτη 19 Μαρτίου 2024 -

Στην Ελλάδα ο δεύτερος δολοφόνος του Γιάννη Μακρή



Ο Ελληνο-αυστραλός επιχειρηματίας, Γιάννης Μακρής, είχε δολοφονηθεί έξω από το σπίτι του στη Βούλα, τον περασμένο Οκτώβριο. Για τη δολοφονία κατηγορούνται δύο αδέλφια από την Βουλγαρία.

Στην Ελλάδα φέρεται να βρίσκεται ο δεύτερος δολοφόνος του επιχειρηματία Γιάννη Μακρή καθώς, σύμφωνα με το Open, εκδόθηκε από την Βουλγαρία και κρατείται στην Θεσσαλονίκη.

Ο συγκεκριμένος άνδρας διέφυγε στη Βουλγαρία λίγες ώρες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή μαζί με τον αδελφό του, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα, συνελήφθη, καθώς υπήρχαν αδιάσειστα στοιχεία πως είχε σκοτώσει τον επιχειρηματία, και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που εκδόθηκε από την Βουλγαρία ήταν εκείνος που μετέφερε τον δολοφόνο του Γιάννη Μακρή στο σημείο έξω από το σπίτι του επιχειρηματία στη Βούλα.

Τηρώντας την ίδια στάση με τον αδερφό του, αρνείται να πει το παραμικρό για το έγκλημα.

Η εν ψυχρώ εκτέλεση του επιχειρηματία έγινε τον περασμένο Οκτώβριο, την ώρα που το θύμα βγήκε από το σπίτι του και επιβιβάστηκε στο μαύρο Smart που ήταν παρκαρισμένο απ' έξω.

Μόλις έκατσε στη θέση του οδηγού, ο δολοφόνος πλησίασε —τρέχοντας- το παράθυρο του συνοδηγού και άρχισε να πυροβολεί σχεδόν εξ επαφής.

Ο δολοφόνος είχε καλύψει το πρόσωπό του με μαύρο καπέλο και χρησιμοποίησε πιστόλι με σιγαστήρα, για να μην γίνει αντιληπτός από τους περίοικους.