Σάββατο 28 Μαΐου 2022 -

Στάθης Παναγιωτόπουλος – Εμφανίστηκε μετά την εισαγγελική εντολή – Ούτε μία συγγνώμη στην 30χρονηΣάλος έχει ξεσπάσει μετά την αποκάλυψη ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσιοποίησε υλικό ερωτικού περιεχομένου με πρώην σύντροφό του, εν αγνοία της. Ο «ασκός του Αιόλου» άνοιξε και η μία καταγγελία διαδέχεται την άλλη.

Τουλάχιστον 9 κοπέλες έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές για να δουν αν τα βίντεό τους εξακολουθούν να βρίσκονται στο διαδίκτυο και πώς μπορούν να κατέβουν.

Ο πρώην Ράδιο Αρβύλα βρίσκεται πλέον, στο στόχαστρο της εισαγγελίας

Όπως έγινε γνωστό, διατάχθηκε εισαγγελική έρευνα προκειμένου να διερευνηθεί εφόσον υπάρχουν περισσότερα ροζ βίντεο, τα οποία έχει δημοσιεύσει ο παρουσιαστής.

Μάλιστα, εφόσον οι αξιωματικοί της Δίωξης εντοπίσουν κι άλλα βίντεο σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου ή τέτοιου είδους πλατφόρμες, τότε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα κινδυνεύει ακόμα και με σύλληψη.

Σημειώνεται, ότι ο 58χρονος παραμένει στη Θεσσαλονίκη παρά τις πληροφορίες που τον ήθελαν να το έχει «σκάσει» με τη σύζυγό του για το Μεξικό.

Η κάμερα τον εντόπισε να κατεβαίνει από το σπίτι του στις 16:00 το μεσημέρι της Δευτέρας (20/12) στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης και να μπαίνει στο αυτοκίνητό του.

Ο ίδιος τηρεί σιγή ιχθύος. Δεν έκανε καμία δήλωση. Ρωτήθηκε αν νιώθει τύψεις ή έχει τον έχει αγγίξει πως η ομάδα μπήκε σε περιπέτειες, ωστόσο δεν έδωσε καμία απάντηση. Μπήκε στο αυτοκίνητο του και επέστρεψε ξανά μετά από λίγα λεπτά μαζί με τη σύζυγό του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού.