Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Στάθης Παναγιωτόπουλος – «Δεν καταλαβαίνω αυτόν τον ντόρο»



Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε στις Αρχές ενώ την ίδια στιγμή είναι πιθανόν να βρεθεί αντιμέτωπος και με άλλες καταγγελίες για διακίνηση πορνογραφικού υλικού στο ίντερνετ.

Αίσθηση ωστόσο προκάλεσαν τα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς.

Τι ανέφερε

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο ντόρος. Δεν έχω αναρτήσει βίντεο, τα είχα στο παρελθόν αλλά δεν τα έχω στην κατοχή μου» φέρεται να δήλωσε ο 58χρονος παρουσιαστής σύμφωνα με τον ALPHA, που εμφανίστηκε «θορυβημένος» και «τρομαγμένος» στις αρχές.

Eκτός από το διαμέρισμά του, οι έρευνες των αρχών θα επεκταθούν και εκτός Θεσσαλονίκης, τόσο στον τόπο καταγωγής του αλλά και όπου είχε επαγγελματική δραστηριότητα, όπως στην Αλόννησο.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του, πάντως, αναφέρει:

«Παρακαλώ για την κατανόησή της, καθώς είναι σε εξέλιξη έρευνα της Δίωξης. Δεν γνωρίζουμε τη δικογραφία, καθώς είναι σε εξέλιξη η έρευνα» ενώ θα υπάρξει επίσημη δήλωση μόλις ολοκληρωθεί η αρμόδια διαδικασία.

Ο παρουσιαστής αύριο το πρωί θα μεταχθεί με την αυτόφωρη διαδικασία ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η δικογραφία που σχηματίζεται εναντίον του αφορά την πράξη της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, αδίκημα που είναι διαρκές και επισύρει την αυτόφωρη διαδικασία.