Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023 -

Σταϊκούρας: ''Η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει το δρόμο της συκοφαντίας και του διχασμού''«Ο πρωθυπουργός διακατέχεται από "πολιτική αμνησία", οι πολίτες όμως δεν είναι αμνήμονες» τονίζει ο Χρήστος Σταϊκούρας στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό, και κάνει λόγο για μια καταστροφική διαπραγμάτευση το πρώτο εξάμηνο του 2015, αλλά και για ένα νέο βαρύ 3ο μνημόνιο με μέτρα 14,5 δις ευρώ.

Ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας κατηγορεί επίσης τον Αλέξη Τσίπρα πως καλλιεργεί ένα πολιτικό περιβάλλον τοξικότητας αναπτύσσοντας ένα διχαστικό λόγο. Και προσθέτει ότι η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει το δρόμο της συκοφαντίας και του διχασμού, επισημαίνοντας πως είναι ανάγκη να υπάρξει πολιτική και κοινωνική συνεννόηση για την ομαλή πορεία της χώρας.

Τονίζοντας πως δεν υπάρχει καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, ο κ. Σταϊκούρας δηλώνει πως η ΝΔ με την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου αύξησης της ποσότητας και βελτίωσης της σύνθεσης του πλούτου της χώρας, θα προχωρήσει σε μειώσεις φορολογικών συντελεστών και ασφαλιστικών εισφορών.